Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eewwwaaa

Zostawilam 54-latka....

Polecane posty

Gość facet lat 51
wiosna idzie widzę :)

Chyba mi nie powiesz, że myślałabyś poważnie o takim związku:D

Gość facet lat 51
oczywiście że nie

Gość lalaa23541
Iganatka nie czytałaś wszystkiego sadzac po Twojej wypowiedzi oni zaczeli związek gdy ona miala 13 a on 34 w wieku 17 zrobil z niej kobiete nie dal jej szansy cieszyc sie mlodoscia zmarnował jej czas on doświadczony męzczyzna i wrecz dziecko 13 lat co innego gdyby go poznala pożniej.

Gość eewwwaaa
widze,ze moj topik dalej sie rozwija i stal sie dosyc kontrowersyjny.... Male sprostowanie.....ON nie zaczal ze mna zadnego zwiazku, gdy mialam 13 lat!!!!! Wtedy dopiero sie poznalismy, wszystko zaczelo sie powoli rozwijac, gdy mialam 16 lat.Wiem, tez bardzo wczesnie, ale jest wielka roznica miedzy 13-latka, a 16-latka. Pozdrawiam

Gość facet lat 51
taka jak między piciem w Szczawnicy a szczaniem w piwnicy

Dwóch starszawych jegomościów gawędzi o seksie: - Nadal mog dwukrotnie!!! - A który raz sprawia ci największą przyjemność? - Myślę, że ten zimą :classic_cool:

Gość lalaa23541
16 to tez dziecko i tez co innego gdybys miala to 16 czy 17 a ten chlopak do 20 tez roznica

Gość lalaa23541
facet lat 51 100 % racji :)

mogę miało być, men52lata też konkretnie napisał ;)

Gość lalaa23541
tak tez konkretnie:) jest jeszcze duzo zdrowo myślących mężczyzn - ciesze sie :)

Może nie, ale zryty berecik pewnie tak, mnie też bardzo kręcą starsi, ale tylko na seks;)

Gość dona dona
smiac mi sie chce jak ludzie moga zrobic ze starszego czlowieka pedofila tylko dlatego ze zainteresuje sie mlodsza:)

Gość jak ja nie cierpie takich
komentarzy jak Twój :O dzieliło ich całe pokolenie tzn autorka mogłaby być jego córka a więc jednak coś z pedofila w nim tkwi :O

Otóż to - ludzie poczytajcie sobie najpierw, co oznacza termin \'pedofil\', a dopiero później nim szafujcie:O

Gość 1292
09876543210

Gość jwdbhbd
'Np taka 31 latka bedaca z 54 latkiem czuje sie mloda. Jakby ta sama 31 latka zwiazala sie z np 26 latkiem czulaby sie stara. A nic tak nie doluje kobiety (moim zdaniem) jak mlodszy facet.Taka 40 latka bedaca z 60 latkiem, moze czuc sie mloda kobieta ' Iganatka idąc Twoim tokiem rozumowania to jakże starszy facet od kobiety musi się czuć stary :-)

Własnie nie....Faceta odmładza młodsza kobieta, a kobietę odmładza starszy facet. Tak już jest. Dlatego takie związki-starszy facet i czasem nawet dużo mlodsza kobieta są rokujące. Natomiast odwrotnie-kiedy to kobieta jest duzo starsza, według mnie nie rokują. Nie mówię o róznicy 5 lat, taka róznica nie jest żadnym problemem. Ale jak kobieta jest starsza od faceta 15 lat i więcej, to moim zdaniem taki związek jest bez szans. Taka kobieta bedaca z 15 lat młodszym musi czuć się strasznie- po prostu staro i zle. I taki facet w 9 przypadkach na 10, zostawi ją dla młodszej. Ale zdarza się 1 procent takich zwiazków ze sa razem do końca, więc nie ma reguły.

dibuda Ja na pewno nie zwiążę się z młodszym facetem, nawet jakby był mlodszy tylko o rok, bo żle by to dzialało na moja psychikę, chcę być w związku tą młodszą .