Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eewwwaaa

Zostawilam 54-latka....

Polecane posty

Gość a ja myślę że dziewczyna
przeczytałem cały topik , jeszcze raz, utwierdziło mnie to w przekonaniu, jesteś chorą psycholką i on też, przemyśl to jeszcze raz to przekonasz się że mam rację, baj baj

od ogladania Mody na sulces, zbzikowałaś

Gość martynka785
i jeszcze jedno co do miłości - mysle że nie kochałaś jego a to uczucie jak się przy nim czułaś - bo na pewno dobrze Cie traktował.- pomyśl o tym. Jako dorosły wiedział co robi i teraz też wie - próbuje w ten sposob na Ciebie wpłynąć tak jak zrobił to kiedyś gdy miałaś 13 lat - dorosły zdrowy mężczyzna dzieci zostawia w spokoju

*sukces

Gość eewwwaaa
Czlowieku, Ty kompletnie nie masz pojecia o zyciu:0, ja w moim wieku przezylam o wiele wiecej niz Ty, i wiem, ze zycie sklada sie z tysiaca roznych scenariuszy, a Ty nawet nie masz o Tym pojecia.

Gość eewwwaaa
NIe bede dyskutowac z kims o tak prymitywnych, zasciankowych pogladach! Martynko, on mnie nie molestowal, jak mialam 13 lat! Nigdy tego nie robil w jakis nachalny sposob. Wszystko zaczelo sie jak milam 16, i to tez w bardzo delikatny, subtelny sposob.

mylisz się tak głupi jak ten twój chłop nie jestem choć mam tyle lat co on i przeżyłem tyle że by ci się włos na pipce zjeżył.....jak byś wiedziała

Gość eewwwaaa
Strasznie jestes prymitywny....

Gość a fuj ze staruchami
eewaaa nie bron tego faceta,bo on po prostu był pedofilem a to,z edopiero zaczął Cie podrywac smielej gdy miałas 16 lat nie wynikało z jegfo dobroci i nameitnosci ale przed obwa,ze zostanie aresztowany jakby sie wydało,ze dziecko podrywa

bo ci nie przytakuje, znam życie a takie głupoty to możesz opowiadać przy kawce koleżankom,

Gość eewwwaaa
Bzdury:), nie byl zadnym pedofilem:)!!!

eewwwaaa -> no jeszcze nie trafiłem na taką CWANIARE,a poza tym jestem asekurantem ,no i do 54 jeszcze mi daleko:D Na facetach psy wieszacie,że okłamują itd itp ,a wy to niby lepsze jesteście??? Patrząc na Twój przykład NIE :P

Gość a fuj ze staruchami
Był pedofilem ,bo jak mzona nazwac 36 letniego faceta interesujacego sie 13 latka.Był pedofilem bardzo ostroznym i kazdy psycholog,psychiatra Ci to powie

Gość eewwwaaa
Czyli co, znasz zycie, i uwazasz, ze moja historia zostala wymyslona????? Chyba za malo go przezyles! Radze otworzyc sie troche na swiat, jeszcze nie jest na to za pozno w Twoim wieku...

Gość a fuj ze staruchami
eewaa nie musi byc to historia wymyslona ale jest to chore i neistety 36 latek był i na epwno ejst dalej pedowfilem.Tak jak istnieja kryptogeje tak samo istnieja kryptopedofile

Gość eewwwaaa
Gdyby byl rzeczywiscie pedofilem, stracil by zainteresowanie mna ,kiedy juz dojrzalam i stalam sie dorosla kobieta. On po prostu mam obsesje na moim punkcie, pomimo moich 31 lat!!! Czy to pedofilia???

napisałaś że prymitów jestem, a nie zainteresowało cię jak to widzi męzczyzna w wieku twojego mena?

wspomienia, kochana, wspomienia

Gość martynka785
no nigdy tego nie robił w nachalny sposób -WłAśNIE przecież on dobrze wiedział że jak by był nachalny to szybko byś od niego uciekła albo byś się go przestraszyła - robił to subtelnie i powoli Cie oswoił ze sobą - przecież nie chodziło mu o gwałt a o bycie z młodą dziewczyną która bedzie go chciała dobrowolnie. tak to sie własnie Ewo robi - powoli nie nachalnie żebyś miała taką świadomość że zawsze możesz odejsc i ze o czymś decydujesz ja mam na myśli że taki dorosły facet dobrze wiedział co powiedziec tak młodej i niedoświadczonej dziewczynie - był przecież Twoim pierwszym - on sie o to postarał a powinien dać ci dorosnąc, i dać ci możliwość abyś poznawała chłopaków w Twoim wieku Gdybyś go jakies 5 lat temu poznała to inna sprawa a tak - z jego strony - bardzo sprytna manipulacja Tobą - przykro mi. a że mu na Tobie zależy - tego nie kwestionuje jedynie to że to co zrobił nie było OK wobec Ciebie

Gość a fuj ze staruchami
eewaaa obceshjja na czyims punkcie to tez choroba psychiczna i dewiacja :-)a skad masz pewnosc,ze on nie oglada sie za dziecmi :-)

Gość eewwwaaa
a ja myślę że dziewczyna ----wybacz, jesli Cie urazilam, oczywiscie, ze masz prawo do swojej opini, ale nazywajac mnie psycholka, nie wiele wniosles do tego tematu...

no to daliśmy sobie po razie i jedziem dalej....

Gość eewwwaaa
Mial wiele kobiet w swoim zyciu, w najrowzniejszym przedziale wiekowym, ja bylam jego najwieksza miloscia, niezalenie od tego, czy mialam 16 lat, czy jak teraz 31

Gość a fuj ze staruchami
eewaa jestes psycholka niestety i smieszysz mnei,ze bronisz faceta który zainteresował sie Toba gdy on miał 36 lat a Ty 13 :-) Ty chora i Ona chory i lepeij i\udajcie sie do psychiatry:-)

Gość eewwwaaa
Taaaaaa pewnie, wszystko co inne, od razu jest chore i beeee :)

Gość rajski ptak
Rzeczywiscie w tym przypadku facet postepowal jak jakis chory. Przeciez 13-latka to jeszcze dziecko! Czy Twoi rodzice wiedzieli o nim?

nie płacz Ewka , bo tu miejsca brak na twe babskie łzy...... rozkoszna jesteś w swojej naiwności, o Boshe ty masz 31 lat. idę z psem na spacer , bo sie posram ja i pies.........

Gość a fuj ze staruchami
Ciekawe EEWaa czy Twoi rodzice wiedzieli o tym,ze ten facet tak sie tOba interesował gdy byłas dzieckiem:-) Chyba morde by mu stłukli albo jeszcze gorzej.Zal mi Ciebie i Twoich dzieci bo jezli bronisz zwyrodnialcva tylko dlatego,ze ciebie kochał to nie miałabys nic przeciwko gdyby jakis facet 36 letni zainteresowa;la sie Twoja 13 letnbia corka lub np,.kobeita 36 letnia zainteresowała sie Twoim synewm.Bo przeceiz to nic złego,to takei piekne uczucie,romantyczne,pełne miłosci :-)