Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ahlam

_____SOLARIUM_____

Polecane posty

Gość KOBITY
mówiąc wiocha nie mam na myśli pochodzenia, tylko mentalnosć

Gość XWESTA
Ja dzisiaj również przeżyłam małą traumę... Pękła szyba i ....Udało mi się ewakuować bez poparzeń. Od wielu lat korzysyałam z solarium, po dzisiejszym wypadku mam dość na długi czas...

Gość gość
Wczoraj (04 marca 2014 r) byłam w solarium w Willa Parkowa we Wrocławiu. Podczas 12-minutowej sesji pękł dolny plebs łóżka. Łóżko się zapadło (na szczęście ważę 51 kg i nie wpadłam na rozgrzane lampy). To nie była moja pierwsza sesja w tym solarium. Dodatkowo miałam karnet zakupiony na grouponie. Dzisiaj (06 marca 2014 r.) zadzwoniłam do salonu i powiedziałam, że chce go zamienić na gotówkę, ponieważ nie będę w stanie położyć się już w życiu w solarium na łóżku! W odpowiedzi usłyszałam, że mam oddać 1200 zł za łózko, ponieważ to moja wina, że one pękło!! Argumenty właścicielki Willi Parkowej zwalały z nóg "musiała się Pani obrócić podczas opalania" "Jakbym ja była a nie moja pracownica to o obarczyłabym Panią kosztami" etc. Do tej pory nie mogę wyjść z szoku. Dodam, że korzystałam również z innych usług Willi Parkowej i nawet status "stałego klienta" nie przyniósł pozytywnego rozwiązania problemu!