Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niunia2709

Kiedy na solarium?

Polecane posty

Hey! Mam pytanko! Jestem po porodzie 7 tygodni, mialam cesarke. Zastanawiam sie kiedy moge sie ybrac na solarium? Czy to zalezne od blizny, czy od tego, ze sie piersia karmi? Pozdrawiam

Gość przeciez ciąża
Skoro tak ci pilno to idź.

Gość aneczkaa22
nie można karmiąc piersią chodzić na solarium, bo się mleko zsiądzie!

ja miałm cc 21 sierpnia synka karmiłam rózno 4 tygodnie do solarium poszłam w pazdzierniku tak jakos w połowie bo akurat chyba tak mi sie zachciało :)

Gość tandeciary
tandeciary... pewnie tipsy tez macie, co....

Nie, tipsow nie mamy... A jak Ci draznia takie osoby, to po co wogole sie wtracasz do szyjejs rozmowy... Widze, ze nie zadowolona jestes z wlasnego zycia... I probujesz innym spieprzyc!!! Po co takie malpy na tym forum?! Zadaje sie pytanie, a ktos wejdzie tylko po to, zeby skrytykowac!!!

Gość tandeciary
ale dlaczego mam byc niezadowolona z zycia??? dlatego ze nie chodze na solarium? przeciez to jest ogolnodostepne, kazdy moze isc jesli tylko chce. ja nie chce, bo to tandeta i tyle. przykro mi kochane, ale taka prawda. a swoja opinie mam prawo wyrazic, bo to publiczne forum. zalozcie sobie prywatne, to bedziecie sie kisic we wzajemnym uwielbieniu. solarium to podnieta dla tandeciar. ciezko pewnie bylo wytrzymac 9m-cy bez tego, co...

sama jestes twieesniarą bo jak ktoś chodzi do solarium od wielkiego dzwonu to znaczy tandeciara nie a ty od razu wyzywasz nie chesz nie chodzisz a skod wiesz że ona tam bedzie chodzi notorycznie ?? ja w sumie buyłam 5 razy i mi sie juz nie chiało :D teraz juz wygladam normalnie ale po porodzie wygladałm jak trup byłam blada

niunia ja bylam miesiac po na solarium, a tez mialam cesarke, zakryj tylko wacikiem brodawki

czepiasz sie innych dla poprawy nastroju??!!!!!!!!!!!!!!!! Nie masz zielonego pojecia o czym mowisz i piszesz!!!!! Wyobraz sobie ze moje malenstow to najwieksze marzenie mojego zycia!!!!!!!!!!! I zadne wyrzeczenie mi nie straszne......tendenciara TO SAMA JESTES I DO TEGO CZEPIALSKA hehehe

Gość tandeciary
ale sie najezylyscie:P

Nie bylo ciezko wytrzymac!!! A skoro solarium nie jest dla Ciebie, to po co w ogole piszesz o tym?! Ja nie pytalam dla kogo solarium, tylko kiedy!!! I skoro sama piszesz, ze kazdy moze isc, to zejdz z tego tematu... I nie wypowiadaj sie na ten temat. Sama jestes tandetna swoim zachowaniem!!!

Gość tandeciary
brawo niunia, to mi dopieklas az mi pięty poszło :P

Mnie też kusiło,żeby pójść dla poprawy samopoczucia i wyglądu. Ale jednak póki karmiłam piersią (10 miesięcy) nie poszłam. Za to dzięki codziennym spacerkom z maludą na świeżym powietrzu, opaliłam się jak rzadko...Na solarium obawiałam się ze względu na przegrzanie piersi (mleczko - ale w sumie ci, co zabraniają chyba nie robili takich badań, tylko bardziej zachowawczo odradzają) i tego, że mam gospodarkę hormonalną w innym stanie a to może wpłynąć na powstawanie plam...

kochane dziewczyny super sie z wami rozmawia!!!!!! no moze poza jednym wyjatkiem heheh pozdrowionka dla was Kochane

kicia w kazdym temacie spojawiaja sie pomarancze ktore krytykuja i uwazam ze nie nalezy wchodzic z nimi w dyskusje bezsenu. A jak tam twoja corcia sie miawa?

kiciaaaaaa27 No chyba chcialas napisac, ze super sie dogadywalo z tandeciara :) W sumie macie racje, nie ma sesu sie denerwowac przez jakas byle osobe... Pewnie nam zazdrosci, ze mozemy chodzic, bo ona z tego co sie wyowiada, to nie moze - pewnie z wielu powodow.

Ja na solarium poszlam 3 tygodnie po porodzie,tez mialam cesarke,tylko blizne zakrylam podczas opalania no i piersia nie karmilam.