Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiciaaaaaaa27

KLUB MAMUś Z KIELC

Polecane posty

Gość uuupp

Z miła chęcią sie do Was przyłącze - pochodzę ze Świętokrzyskiego (osiedla ;) ) a teraz mieszkam u teściów tuż pod Kielcami. Mam 7-miesięcznego synka, który jest oczywiście przeuroczy :D Po macierzyńskim wróciłam do pracy - chwilowo maluch zostaje z moja siostrą, ale od września idzie do żłobka (na ul. Romualda), mam nadzieję, że obejdzie sie bez bólu. Może macie jakieś doświadczenia z kieleckimi żłobkami, chętnie posłucham na co mam uważać. Pozdrawiam

Hej mamuśki dawno mnie tu nie było....JUDYTA30 to ja, tyle nie byłam ,że zapomniałam hasła i od dziś jestem judyta--judyta. My zaczynamy ząbkowanie. Pierwsza jedynka dolna(lewa) wyszła bez wiekszych sensacji. Z drugą mamy problem: trzecia noc nieprzespana; odmawia mała jedzenia uuu namęczymy się przy niej... mam nadzieję, że może już dziś wyjdzie i skończy się problem (przynajmniej na jakiś czas). Obiecuję od dziś zaglądać częściej. I witam wszystkie nowe mamusie.

ariaska czy ja nie widziałam cię gdzieś na topiku styczeń 2008 albo grudzień 2007??? to topiki które już od ciąży podczytuję, bo mam córkę w tym samym wieku.

ariaska-co do żłobka to my chcemy posłać małą do Malucholandii z tego co się zorientowałam to całkiem fajnie tam jest:)

Hej dziewczyny, Ja też jestem z Kielc i mam 6 miesięcznego synka :)) pozdrawiam

Tak Judytko, dobrze widziałaś, jestem na grudniówkach 2007 :) Pierwszy termin miałam wyznaczony właśnie na grudzień, potem sie przesunęło na listopad, ale na grudniówkach już zostałam:) kiciaaa a gdzie ta Malucholandia i co to właściwie jest, bo nie słyszałam o czymś takim, powiedz coś więcej :) U nas też ząbkowania ciąg dalszy - teraz chyba trójka górna, ale nie da sobie pokazać, przypadkiem wypatrzyłam:) Mam nadzieje, że sie temacik rozwinie, może spotkam tu jakąś sąsiadkę ;)