Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiada

NADŻERKA?! Ku przestrodze!!!

Polecane posty

Gość kasiada

Witam! Piszę tego posta byście się tak łatwo nie dały nabrać (ja prawie się dałam). Poszłam do ginekologa- "ale ma Pani wielką nadżerkę!" pokazała mi "ją" nawet w lusterku. faktycznie widziałam zaczerwioną błonę, ale jako laik trudno mi było cokolwiek z tego wywnioskować. Pani dr powiedziała, że 1 robimy cytologię (nie przeszkadzało jej nawet , że miałam 8d.c.) "a potem wymrażamy i to przynajmniej 2 razy, ale raczej 3" TAKA WIELKA! Cena 1 wymrożenia 250zł. Troche się załamałam, ale cóż. Po 2 tyg ide odebrac wyniki cyt. okazuje się, że źle pobrała i są nieważne. Poszłam do innego lekarza- dziś otrzymałam wyniki cyt, z którymi udałam się do innej gin. Powiedziała, że wyniki idealne (tylko pałaczek d ciu mało) i że to nie nadżerka tylko lekkie zaczerwienienie błony, które da się wyleczyć farmakologicznie. Powiedziała jeszcze, że abym mogla sie przekonac iż to nie nadżerka trzeba by bylo wykonać kaleskopię, a wskazaniem do niej są złe wyniki cyt.- zmienione kom. Ja miałam idealne!... CZASEM DOBRZE JEST ZAPŁACIĆ ZA KOLEJNĄ WIZYTĘ I UNIKNĄĆ KOSZTÓW niepotrzebnych ZABIEGÓ!!!

Fakt, są lekarze i lekarze ale 8 dc jest jak najbardziej dobrym dniem na zrobienie cytologii.

Gość tak to jst z tymi lekarzami
ja miałam podobną sytuację jak i moja kolezanka-u jednego ginekologa ,Kolezankę nastraszyła ze ma powazne jakies powikłania i chodziła do niej pare razy +leki i badania.Ja natomiast poszłam z bólem lewego jajnika. wizyta wygląda następująco: idzie sie do gabinetu gin nr .1 -gdzie jest tylko ona i jej łozeczko- chwilke rozmawia i bada-cena 60 zł.Natsepnie wysyła do gin. do pokju nr2 -celem zrobienia USG +opis szczególowy :50 zł + wysyła do pani od cytologi -cena :30 zł. Następnie wraca sie do gin nr1- pokazuje sie wyniki i oczywiscie płaci za wizytye MASAKRA! NA POKOJU NR .2 skonczyłam. BADAN NIE ROBIŁAM MOCZU TAM RÓWNIEZ- bo to pokój nr .4 .....

Gość tak to jest...
mam jednego gin. ale daleko -i wole jedzic tam niz chodzic w centrum.Tam jade do gabinetu który ma mój gin w domku- z specjalistyczną aparaturą- zawsze robi badania rózne -zalezy jaka potrzeba-ma moją karte i wprowadza za kazdym razem do komputera dane z wizyty oraz daje mi wydruk z pieczątką. zawsze moge o wszytsko zapytac i udziela mi odpowiedzi. polecam chodzic tylko do sprawdzonych lekarz gin .i to raczej do facetów