Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczenie materialu

do Waszego życie zawitała miłość i szczęście??

Polecane posty

Gość zmeczenie materialu

czy mieliście tak, ze emocjonalnie byliście już na dnie, samotność, zal, lęk...smutek i gdy nie mieliście już nadzieji, ze bedzie kiedyś dobrze ...stał sie cud... do Waszego życie zawitała miłość i szczęście??

Gość jeszcze nie zawitało

Gość po pierwsze
najlepsze rzeczy w życiu dzieją sie przypadkiem i wtedy, kiedy się ich najmniej spodziewamy...

Gość zmeczenie materialu
tak myślisz?? ja zawsze uważałam, ze w dużym stopniu sama kreuję swoje zycie...a teraz? teraz nie mam już siły :( mam czasem wrażenie ze mam jakiś defekt :o

Gość bleeeturyt
Ile masz lat ?

Gość zmeczenie materialu
na pewno 15... :o 26 ... ale takiego stanu jak ostatnio to nie miałam, ostatni rok dal mi popalić...wiec proszę o nie wysmiewanie się ...

Gość zmeczenie materialu
heh, miało być na pewno NIE 15 ...

Ja jestem w takim dole od dluzszego czasu i szczerze nie wierze juz w to zeby stalo sie cokolwiek co by mnie z niego choc na moment z niego wydostalo niestety:(

byłam w związku przez 2 lata, mój facet mnie bił, nękał psychicznie , miałam stany depresyjne, ale wkoncu wyrwałam sie z tej farsy i tydzien pozniej przypadkiem poznalam mojego obecnego faceta, a o byłym zapomnialam odrazu, Jeśli mozna to nazwać szczesciem, to TAK zawitało ono u mnie:)

Gość po pierwsze
kiedy jesteś na dnie i jest Ci źle , to raczej nie spodziewasz sie cudownej odmiany, a tu nagle...staje się coś takiego co zupełnie odmienia życie w sensie pozytywnym... tak niespodziewanie ...

Gość zawitała miłość
Dokładnie w takim momencie jak napisałas. Była cztery lata a potem się pożegnała. Teraz znowu jestem w punkcie wyjścia.

Gość kii
Ja myslalam ze nikomu sie nie spodobam, a sie okazalo ze jeden przystojniak sie za mna ogladal juz od 2 klasy liceum :D zeszlismy sie dopiero na 2 roku studiow, jestesmy razem 2 lata i jest cuudownie!!! nie szukajcie milosci na sile, sama was znajdzie :))

Gość zmeczenie materialu
inglotka - super 🌻 właściwie mam pracę z perpektywami, niezlą wyplatę, mame która bardzo mnie kocha... w zeszłym roku zostawoil mnie facet, dochodziłam do siebie, potem zaczełam spotykac się z moim dawnym kolega ale on okazalo sie ze nie jest pewien co czuje... basen i kursy zabijają popołudnia w tygodiu... znajomi w większości siedzą ze swoimi rodzinai albo partnerami a ja czuej sie bardzo smaotna i żle mi z tym, a do tego myśle o moim ostatnim chłopaku zdecydowanie za często :( wybaczcie, ze sie zale bo nie mam tego w zwyczau ale dziś po prostu nie wytrzymalam,,,

Gość po pierwsze
kobietki 🖐️ głowa do góry idzie wiosna , a wiosną... no same wiecie ...🌻 najlepszy czas na zmiany i i miłość !!!

Ja tez czuje sie strasznie osamotniona mimo tego ze wszystko niby uklada sie dobrze ale ja ostatnio czuje jakbym w tym wcale nie uczestniczyla tylko stala gdzies z boku.Nikt mnie nie potrafi zrozumiec oprocz jednego przyjaciela ktory jest niestety bardzo daleko stad a tak mi brakuje nocnych rozmow z nim a to nie jest mozliwe i przez dluzszy czas nie bedzie realne niestety:(

Gość zmeczenie materialu
po pierwsze - obyś się nie myliła...👋

Gość po pierwsze
kiedyś w końcu musi być dobrze ! tak to już na tym świecie jest, że jedni spotykają miłość swojego życia w przedszkolu, a inni na emeryturze ... ale spotykają...

Gość dfx
"nie szukajcie milosci na sile, sama was znajdzie " nie pitol :o

Gość mala tancereczka
U mnie sie tak stalo:))) Po wielu latach niepowodzeniach i rozczarowaniach milosnych w koncu spotkalam moja milosc.

Gość zmeczenie materialu
tancereczka a ile masz lat - jeżeli mozna wiedziec?

Gość mala tancereczka
mam 28 lat. Moja milososc poznalam w wieku 22 lat i od tej pory jestesmy caly czas razem:))

Gość po pierwsze
nigdy nie wiemy co nas w życiu spotka i kiedy... życzę wszystkim miłości , bo to ona nadaje sens wszystkiemu... i żebyście znalazły swoje drugie połowy... mnie się udało to dopiero dobrze po 30, ale czasami warto czekać.

Gość Ja mam chyba dzień na
chandrę, paskudną. Choć jestem w związku, ale specjalnie nie czuję się zakochana, może, że to już 5 lat ..... Marzę sobie, co by było , gdybym spotkała kogoś, kto pokocha mnie jak w kinie......... Taki ktoś, kto nie narzekałby na każdy dzień, że jest chooojowy , ktoś, kto cieszyłby się , że żyje , jest zdrowy..... Kuźwa , za to mam spotkania raz w tygodniu, raptem 4 godziny, z czego 3 zajmują mu na rozładowaniach emocjonalnych z tygodnia, a godzina na żalenie się, jakie to życie jest do duszy. Ha, o mieszkaniu razem to juz nie wspominam, zresztą, dobrowolnie bym chyba z nim nie chciala nawet ......... Ale co we mnie , do k.. nędzy jest takiego, że do wszystkiego jestem dobra, tylko nie do tego, by traktować mnie jak człowieka , który ma uczucia ?

Gość dziara
ciekawe co na ten temat mogą powiedzieć ci którzy nie odbili się od powietrza i skończyli żywot pomiędzy płytami chodnika

Gość Ja mam chyba dzień na
skoro skończyli żywot, to chyba już nic nie powiedzą...

Gość zmeczenie materialu
ja mam dzień ---> wiesz jak opisujesz czestotliwośc spotkań itd to mi przypomina koncowkę mojego przedostatniego związku... musiałam wciąż wysłuchiwać jaki to on jest zmęczony...ale i tak chciałam to mu się nie chciało...

Gość jeszcze nie ale wkrótce
❤️

Gość Błękitne Niebo26754
Szczęście samo Cię odnajdzie.....taaaaaa......42 letnia znajoma mojej mamy do tej pory byłaby samotna gdyby rok temu nie znalazła męża w biurze matrymonialnym. Gdyby nie szukała i czekała na cud to dziś siedziałaby se sama i gadała do ściany

Gość dziara
chyba to kurwa proste jest szczęście nie nadchodzi zanim ktos z dachu odleci a przecież to koniec nadziei