Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczenie materialu

do Waszego życie zawitała miłość i szczęście??

Polecane posty

Gość Ja mam chyba dzień na
mi też to raczej zaczyna przypominać schyłek związku....... bo jakoś nic się nie klei........ ach, cholera, takie zawieszenie po kilku latach nie jest dobre - dobrze radzę, albo w jedną albo w drugą - ja chciałabym mieć w perspektywie na za najbliższe 5 lat jakieś mieszkanie wspólne plany itp. a on ma wszystko głeboko w duszy.... Mnie tym samym chyba też się nastrój udziela, więc zaczynam planować sobie życie samdzielnie, bo po co mam liczyć na niego, jeśli w momencie, gdy znajdę mieszkanie on pokaże mi tyłek, że jeszcze nie jest gotowy, musi pomagać rodzicom itp. Zastanawiam się tylko, po jaką cholerę on się ze mna widuje jeszcze ? ( bo dla seksu, którego nie ma, też nie ) Kiedyś ku**** wierzyłam w miłość, teraz myślę, że to puste farmazony. i tyle

cały czas jestem na emocjonalnym dnie i dnie samotności... przynajmniej patrząc z punktu normalnej osoby w moim wieku i cud się na pewno nie stanie. Z dnia na dzień nie stanę się atrakcyjnym, interesującym, śmiałym czy mającym towarzystwo człowiekiem. To się tak stać nie może bo nikt nie będzie chciał marnować czasu z kimś takim jak ja, mając wartościowe alternatywy...

Gość warto kochac ludzi
U mnie było dokładnie tak jak pisze autorka. Nie wiem czy to był cud, raczej nie. Po prostu odważyłam się powiedzieć w końcu co mnie boli i postawiłam ultimatum. Wygrałam :D .. a właściwie, to wygraliśmy :) Mam 40 lat i 17-to letni staż małżeński. Od roku zaczęliśmy życie układać sobie od nowa. Kocham mojego męża i on też mnie kocha .... a było już między nami bardzo źle :O

Gość urzęd nick a
podnoszę :))