Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasienka

zazdrosniki -POMOCY

Polecane posty

tak sie zastanawiam jak sobie radzic z zazdroscia w zwiazku.i czy wy jestescie zazdrosni a jesli tak to co robicie zeby partner lub partnerka tego nie widzieli!!??

Gość miiiiiiiiiiiiiiiiii
jestem zazdrosna:( bardzo:( często gryzę się z tym niemiłosiernie i nie potrafię czegoś nie skomentować do mojego chłopaka, ale jest to w normie, bo strasznie staram sie to zdławic.:( ale jestem zmęczona tym:(

jestem zazdrosna tak jak nigdy nie bylam, ale prawda jest taka ze nigdy wczesniej wcale, ale to wcale nie bylam zazdrosna, jestem bo pewnie zalezy mi bardziej niz dotychczas, co robie? hmm, no wlasnie chyba nic, albo za cos sie wkurze, albo nie ;) czasami nawet to udaje, nie wiem po co?:O chyba chce zeby on w koncu pokazal sie ze strony zazdrosnika ;) w co bardzo wątpię :(

Gość miiiiiiiiiiiiiiiiii
ja mam chyba niską samoocenę:( czemu tak usilnie próbuję sie przekonać, że jakaś ładniejsza (wg mnie) ode mnie dziewczyna na pewno go zauroczy?:O czemu nie potrafię zaufać?:( i jak sobie z tym poradzić??

Gość yytyututuyt
smutnaasienka -> za dużo topików zakładasz. coś z tobą jest nie tak. chyba nie radzisz sobie z niczym.