Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaszczurzyca

nie potrafie z mezem...

Polecane posty

Banalna historia, ale chce uslyszec jakas opinie. Mieszkamy razem od 8 lat, zycie seksualne bylo calkiem ok, ale z czasem okazalo sie, ze ja mam mniejszy temperament. No i niestety, zdarzylo sie mnostwo razy, kiedy ja nie chcialam, a on chcial i mielismy seks. Nigdy nie zmusil mnie sila, ale stosowal szantaz emocjonalny, byl wsciekly, niemily, niedobry jak nie dostal, czego chcial. Nie potrafilam odmowic, plakalam, mialam dosc. Jak to bywa, pojawil sie kochanek, mily, czuly i wspanialy, nic poza tym. Mialam juz sie rozejsc z mezem, ale w ostatniej chwili zmienilam zdanie. Nauczylam sie stawiac warunki, odmawiac. Teraz jestesmy razem z mezem, dobrze sie dogadujemy, w zyciu codziennym: super. Nie chce od niego odejdc. Ale nie moge sie przemoc, zeby miec z nim seks. Mam potrzeby, masturbuje sie nawet wiecej niz raz dziennie, wiem, ze potrafilabym to zrobic z innym. Ale jak maz sie do mnie zbliza, to sztywnieje, nie potrafie. Co za bezsensowna sytuacja. Co wy na to?

Gość renata i kasztanki
idz do psychologa

Gość coza klimacik
jestes w ciąży, kup test

po prostu masz juz psychiczną blokadę , także razdze przejsć sie do psychologa, porozmawiać, bo obawiam się, że sama sobie z tym nie poradzisz kochana.... Pozdrawiam serdecznie:)

No niestety, nie mam mozliwosci, zeby pojsc do psychologa, bo mnie nie stac, a tu gdzie mieszkac, to strasznie drogie. Wiec musze radzic sobie sama. Czy na prawde musze go zostawic, nie ma innego wyjscia? Jak pozbyc sie tej blokady?

Gość punisher19792
noga do gory vibrator wakcij i duzo jest rewelaci

Gość punisher19792
;)

inaczej nie dasz rady... nie chcesz wydawac na to kasy? w takim razie nadal będziesz cierpieć. Twój wybór

Gość punisher19792
uuuu kasy to ona ma duzo

Gość tak to jest jak się czeka
do ślubu a potem masz ci babo placek, sama jesteś sobie winna , więc cierp, głupia babo, a kochankowi to gacie same spadają kurwiszonie

Gość punisher19792
jak chcesz to ci pomoge co ty na to ja wszystko potrafie !

Niestety, ja nie mam wyboru. Mieszkam w innym kraju, inne sa tutaj realia. Nie chce wchodzic w szczegoly mojej sytuacji finansowej ale po prostu nie ma takiej mozliwosci... Szukam rozpaczliwie pomocy.

Gość punisher19792
JA to wszystko rucham co sie rusza !

Gość już ci arab bokiem wyszedł
glupia suko

Gość szyszka z abchazji
cos mi mówi, ze jestes na utrzymaniu męża, on ci wydziela pieniadze, no i odejsć tez nie chcesz, bo nie wierzysz, że sama sie bedziesz w stanie utrzymać

Gość punisher19792
:) :)

Gość punisher19792
Dobra ludziska czeba kobiecie pomoc prawda ?

Gość punisher19792
To go zostaw teraz taki swiat ze kobiety som same

niestety, cos w tym guscie, jesli chodzi o utrzymanie... Chociaz musze przyznac, ze oprocz seksu, to ostatnio dobrze sie dogadujemy, nie ma nic na sile, tylko, ze w normalnym zwiazku chcialoby sie miec seks...

Gość Mogę Ci coś poradzić
Ale to rozwiązanie wymaga cierpliwości i współpracy Was obojga :)

Gość trzeba było wyjść za mąż
z miłości a nie dla kasy. moja żona kocha mnie i zawsze chce się kochać i nie picuj głupot , bo innej przyczyny nie widzę

Gość ja widzisz prostytucja
nawet ta małżeńska wcale nie jest takim łatwym kawałkiem chleba jak ci się wydawało

Gość Mogę Ci coś poradzić
Za dużo tu trolli :(

Gość jak sie kurestwa nie ma we
krwi, to ciężki żywot i nieprzyjemny

Gość jak sie kurestwa nie ma we
mogę ci coś doradzic, jeden z troli

Coz, dyskusje z anonimami uwazam za bezcelowa, a szkoda, bo takie komentarze, bez znajmosci sytuacji, moga wyrzadzic wiele zla.

Gość Ja Cię rozumiem...
bo mam DOKŁADNIE to samo. Ale ja znam przyczynę - wyszłam za mąż z tzw. rozsądku, bez grama miłości. :( Bardzo go lubię, świetnie się razem bawimy, dobrze nam się gada, dopóki nie nadchodzi wieczór... Wtedy zaczynam kombinować...

Gość biala herbata
a gdzie mieszkasz? no iwdze ze faktycznie trudna sytuacja, pscholog jak ci tu doradzaja mysle ze tez moglby nie pomoc bo masz blokade,gdy cie dotyka od razu ci sie przypomina, a co z tym kocchankiem? nadal sie spotykacie?

A ja wyszlam za maz z wielkiej milosci... Mamy osobna ekonomie, ja mam malo kasy, on duzo, ale mamy kompletna rozdzielnosc majatkowa, proste. Tylko, ze gdy okazalo sie, ze ja wracam zmeczona po pracy, ze mam mnostwo do zrobienia itd, to on mial wciaz ochote, ja nie. Zgadzalam sie i teraz ponosze konsekwencje swojej glupoty. Zgadzalam sie z milosci, bo chcialam, zeby dobrze miedzy nami bylo. Dopiero teraz nauczylam sie mowic nie. I jestem w martwym punkcie. Mamy dziecko, nie chce go zostawic, ale jak mam to naprawic? Kocham go, bo mamy tyle wspolnego, tyle przezyc nas laczy. Teraz juz nie musze kombinowac, zeby nie miec seksu, teraz probuje kombinowac, zeby miec z nim seks.