Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryska1818

czy to wrzody żoładka????

Polecane posty

Gość maryska1818

od jakiegoś czasu bolał mnie brzuch na górze w okolicach żołądka i miałam zgage., tak jakby mi się chciało wymiotować, ale nie wymiotowałam. Teraz po upływiem jakiś 1/2 miesięcy czuje nadal czyje pieczenie w gardle(zgaga) mam wrażenie, że jestm w ciąży nie wiem co mam zrobi9ć ... robiłam już 5 testów różnego rodzaju i każdy pokazał, że nie jestm w ciąży,,, lecz boje się :( rano mam wrażenie gorączki, częste oddawanie gazów. Prosze pomóżcie mi czekam na odpowiedź a wcześniej jakiś miesiąc temu miałam wrzody na żołądku czy to może być ich nawrót? czekam na odpowiedzi

Gość o niechce byc w twej skurze
przed tobą gastroskopia i sąda zeby to potwierdzic , bo ja juz mam to za sobą,mysle ze cierpisz na wrzody dwunastnicy a to jeszcze gorzej i niewyleczalne rowniez ale to wszystko pikus i nic w porownaniu do GASTROSKOPJI ktora cie czeka a pozniej SĄDA te dwa badania zapamietasz do konca zycia, gwarantuje:)

Gość WRZODY NA DWUNASTNICY
SA GORSZE OD WRZODÓW NA ŻÓŁĄDKU?????? PIERWSZE SŁYSZE, MI SIE WYDAKE ZE NA ZOŁADKU SA GORSZE

Gość maryska1818
a ty też miałaś takie objawy jak ja? myślisz , że to to?

Gość maryska1818
to nie ciąża?

Gość osz kurna
laska przestań trollować i idź obejrzeć jakąś bajkę bo to co ty wyrabiasz na tym forum jest poniżej krytyki - syfisz gdzie sie da zamiast założyć jeden temat i się go trzymać możesz mieć zwykłą niestrawność a forum nie zdiagnozuje choroby rusz dupę do lekarza i nie zadawaj durnych pytań na forum!!! jak się uderzysz w kolano to też będziesz myśleć, że to ciąża? nie dorosłaś do seksu, to do nie uprawiaj - proste jak drut!!!

wydaje mi sie ze wrzody na rzaladku sa gorsze bo przeciez tam dziala sok rzaladkowy czyli hcl a w dwunastnicy jest odczyn zasadowy to nawet nie ma czym podraznic ewentualnie trescia pokarmowa ktora przesuwa sie do jeslita ciennkiego

Gość maryska1818
utop się

Gość nie chce byc w twej skurze
przecie wrzody dwunastnicy so nie uleczalne a zoladka idzie leczyc ale zaczela bym sie na twoim miejscu obawiac badania zwanego gastroskopja i nastepnego zwanego soąda jesli przejdziesz przez nie i nie zemdlejesz lub sie nie zpawiujesz to znaczy ze masz jaja jak u byka i jestes twardzielką nie z tego swiata

przyczyn zgagi moze byc naprawde duzo np jesz za szybko i nie gryziesz dobrze possilku,tylko polykasz w calosci i moze wpust,zwieracz zoladka sie nie zamyka tez moze byc tak ze np nadczo zujesz gume do zucia albo pijesz kawe,nie wiem nie jestem lekarzem to sa tylko moje sukestie

Gość gastroskopia
czy ktos wspominal o gastroskopii????? faktycznie jesli przelkniesz taką grubą czarną rurę z kamerą na koncu i na zywca rzecz jasna to zapamietasz do konca zycia

Aczkolwiek to moze byc cos z dwunastnica skoro masz zgage rano:) radze isc do lekarza a w ciazy to ty raczej nie jestes:D

Miałam gastroskopię i polecam, szczególnie tym zeschizowanym Przeżycie zostaje długo w pamięci :-) wizyta u lekarza to przy tym pryszcz.Ja również nie rozumiem Autorko, czemu szukasz wszystkich przyczyn w ciaży albo we wrzodach. To nie ma lekarzy ani wróżek, nikt Ci nie da diagnozy przez internet.

Gość maryska1818
a też miałaś takie objawy?

Takie objawy jak opisujesz to mam pół życia - u mnie to kwestia nadkwasoty i refluksu oraz przepukliny rozworu przełykowego przepony. Na gastroskopię zostałam skierowana, gdy przez tydzień żyłam na wodzie i sucharkach, bo każdy kęs i łyk wywoływał ból i wymioty.

Gość pewnie tu
Gastroskopię da się przezyć jak wszystko inne :) Zresztą mozna ją robic w częściowym znieczuleniu Sa gorsze rzeczy od tego badania ;) A w ogóle to idź do lekarza, tak jak Ci tu ludzie mówią i tyle

Gość maryska1818
przestancie pierdolic mi ze ma isc do lekarza, sama wiem lepiej co mi jest

Gość maryska1818
a poza tym lecze sie psychiatrycznie i biorę silne leki, mam hemoroidy i owsiki i jstem w niezdiagnozowanej ciąży a za 3 miesiące urodzem slicznego bobaska i bende go ubierac w kolorowe ciuszki i wogule!

Gość maryska1818
ktoś mi się wkradł i pisze

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin Aby moje marzenie sie spelnilo wysylam wam go ... Caluski..