Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mycie okien

WZIELAM DZIS ZA MYCIE OKIEN W 3 POMIESZCZENIACH 50 ZL-DUZO_?

Polecane posty

Gość mycie okien

2 pokoje, dosyc duze, kuchnia.wywiesilam tez firanki i zaslony. mylam 3 godziny b.dokladnie,bo mieszkam na slasku a tu sie strasznie brudzi. zastanawiam sie, czy nie wzielam za duzo, bo 50 zl to przeciez niemaly pieniadz. Co wy na to?

Gość mycie okien
chcialam wziac 30 , bo kobiecina starsza, po operacji, jakos glupio wykorzystywac slabosc, no bo ja jakby ona nie miala? szkoda ze zycie starszych ludzi sklada sie z oszczedzania i dawanie za kazda czynnosc kase:(

Gość nie ma jak
Ja uważam, że to mało. Ja za 3 okna bez firanek i zasłon płacę ludziom 150 zł.

Gość mycie okien
spoko, rozumiem jak ktos ma, widze ze go stac, a ona ma pralke 30letnia..masakra.... mysle, ze ciezko byc starszym i samotnym...:(

Gość nie ma jak
A no, emerytkę obdzierać to co innego. W każdym razie ja to co roku szukam kogoś i wcale nie jest tak łatwo - ludzi to nie interesuje, a w końcu niezły zarobek.

Gość kolppppppppppppppka
przesadzilas :(

Gość mycie okien
ja bardzo dokladnie myje, a tu na slasku te bABCIE to takie pucusie heh. no i te pyly...wszedzie wlaza, nawet i do srodka.

Gość nie ma jak
W tym roku zamiast się prosić postanowiłam sama umyć okna a za 150 zł kupić sobie ciucha.:)

Gość mycie okien
wiem ze ciezko znalezc kogos, ona mi to sama powiedziala, bo niektore panie jej odwalaly robote. ja czegos takiego nie uznaje. nie "podpisalabym sie" pod czyms takim. jestem na 5 roku studiow i zawsze kazdy grosz sie przyda.