Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinnaaaa

czy to normalny zwiazek?

Polecane posty

Gość karolinnaaaa

Mam 18 lat mój chłopak 27...I ostatnio przeanalizowalam sobie wszytsko doszlam do wniosku ze on traktuje mnie jak swoje dziecko anie jak parterke.kaze mi się uczyc.Mówi to takim rozczeniowym wymagajacym tonem.Wscieka sie ze gadamz kolezankami na gg a sie nie ucze.nie pozwala mi palić.Wyrzuca wszystkie papierosy i wkurzasie jak w domu poczuje zapach tytoniu.zmusza mnie tez do jedzenie i nie powala wyiśc z domu to poki nie zjem sniadania.Niby nic takiego..ale irytuje..normalne to wg was?

Gość karolinnaaaa
czy ktos się wypowie?

Gość SANDRA111111
wedlug mnie to calkiem normalny facet!!!!!

Gość chyba sie troszczy o Ciebie
:)

Gość OlaAs
Jak ja bym tak chcial miec....

Gość karolinnaaaa
ojjjej nie dokońca rozumiecie.Ja się ciesze że się troszczy,ale boje się czy to nie początek jakieiś tyrani ktora sie tak niewinnie zaczyna.On nie znosi sprzedziwu zawsze musi być tak jak on chce..bo on wie najlepiej co dla mnie dobre...

Gość GLODOMORR
no coz, facet dba o Ciebie, chce Twojego dobra, palisz-pewnie smierdzi ci z buzi i twoje ubrania tez( mimo, ze ty tego nie czujesz, inni tak!!!!) a ty stawiasz fochy jak mala dama i rzeczywiscie jak dziecko. A moze bys sie zastanowila, czy on rzeczywiscie nie ma racji hm? Nie wiem czy wolalabys chama, co pije, gada swinskie kawaly albo o zgroza o waszym zyciu intymnym swoim kolesiom?A moze damski bokser? Chlopak ma u mnie 6+

Gość to normalne przy
takeij oznicy wieku

Gość ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjs
no własnie nalezy spojżeć na problem z innej strony.On chce narzucac ci swoja wolę ustawiac cie tak jak chce...niejest to całkiem normalne...bo to nei przypomina partnerstwa

Gość chyba sie troszczy o Ciebie
alez w tych we wszystkich kwestiach ktore opisalas ON ma racje! tylko pozazdroscic porzadnego chlopaka

Gość moze zachowuje sie tak
zaby twoi rodzice sie nie martwili, ze ma na ciebie zly wplyw :)

Gość tak oczywiscie troszczy sie
na swoj sposob i kobietkom co same o siebie nie umieja zaddbac to sie by podobalo ... sprawa tez jak ktos pisal wyzej akceptacji - to jest twoj wybor ze palisz - ale jesli wiesz ze mu to przeskadza dobrze by bylo gdybys probowala to zmienic - co do sniadania - to dziwne jakies - mnostwo ludzi nie je ich i zyje pogadajz nim o tyc sprawach bo ewidentnie cie to niepokoi a jak przymkniesz oko to za jakis czas kontrola przejdzie na inne aspekty twojego zycia.

Gość łojejej
troszczey się o Ciebie, fajnie. Nie masz sie czym przejmować. Znaczy to, że myśli o Tobie poważnie:)

Gość .......kicia
czy masz na nazwisko Paskudzka ?

milam raz faceta starszego o 13 i nie raz słyszałam texty "aczy wiesz ze " i tłumaczył mi jakas banalna rzecz :/ np "a czy wiesz ze są takie metody antykoncepcji co zapewniaja prawie 10 0 % bezpieczenstwa"mnie 20-letniej kobiecie rzuciłam go w cholere :/

Gość no bo ja wiem
mój ex też tak ciągle mnie pilnował- krzyczał jak paliłam, wściekał się jak nie chodziłam do szkoły. Mój obecny facet czesto komentuje moje zachowanie i prosi żebym czegoś nie robiła, ale nigdy niczego na mnie nie wymusza. Według mnie Twój chłopak nie akceptuje Cie w pełni. Pogadaj z nim czemu tak sie zachowuje.

Gość to jakaś pomyłka
tu nie będzie związku ani partnerstwa. skoncz to szybko i szukaj chłopca w swoim wieku. Tatusia już masz jednego, wystarczy. Albo, jesli ci zalezy, wyjasnij mu dokladnie ze nie ma prawa ingerowac w twoje zycie, i guzik mu do tego jak sie odzywiasz i czy palisz, bo on ani twoj mąż (bo w malzenstwie kwestie np. zdrowotne to juz rzecz wspolna), ani rodzic. badz asertywna i napyskuj mu. jak sie zastanowi nad soba i zmieni podejscie, to zostancie razem, ale ja niestety czarno to widzę.

Gość taka roznica wieku 9lat
to jest lepsza gdy dziewczyna jest troche starsza np ma 25 lat a facet 34 bo chociaz jest ta wieksza roznica wieku ale nie przeszkadza juz tak. A w twoim przypadku gdy masz 18 lat to sama jestes jeszcze troche taka dziewczynka i ten facet dlatego ma do ciebie takie podejscie jak do dziecka i napewno narazie bedzie cie tak traktował. Jak ci to tak bardzo przeszkadza to lepiej poszukaj troche mlodszego chlopaka

Moim zdaniem to poczatki tyranii, ma prawo sie troszczyc i martwic, ale to okazuje sie w inny sposob: \"kochanie moze bys zjadla sniadanie?\", albo \"martwie sie ze nie jesz sniadan, mozesz zaslabnac\" itp itd. Hasla typu \"masz zjesc sniadanie\" sa tyrania. Zreszta najlepszym wyznacznikiem jest to ze Ty sie zle z tym czujesz.