Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna pani__

Inna za pieniądze

Polecane posty

Gość pewna pani__

Co kieruje mężczyznami, że mając kobietę w domu idą do agencji towarzyskiej? Kiedy się dowiedziałam, że mój mąż odwiedza takie 'przybytki' byłam załamana. Jest przystojny, mógł sobie znaleźć bez pieniędzy kobietę. Choć prawdę mówiąc na mnie wydaje też sporo... http://cyc.blox.pl/2008/03/Ashley-Alexandra-Dupr.html

Gość Cepros Medise
"Instynkt odwieczny samca i jego chciwość i lęk" Cepros Medise [1889- 2008]

pewnie dorastają do wieku w którym za sex trzeba płacić :P

Gość nie przejmuj się
pewna pani_zauważ,ze nawet kochanka za darmo nie zrobi wszystkiego w seksie,więc facet idzie do prostytutki,bo ta za odpowiednią opłatą pozwoli aby z nią zrobić prawie wszystko i myślę nawet,że tak prostytutka dała by sobie nawet na sibie nasrać gdyby jej odpowiednio zapłacić i ta zapłata bnie byłaby wcale taka wygórowana,więc się pani nie przejmujż,ze twoj mąz płaci za seks,bo zapłata za seks wcale mężczyznę nie stawia w lepszym świetle,tylko wtedy mężczyzna jest mniej męski przez to.

Gość PUrpurowaaaa Łza
no i znowu mnie przedmowca zapienil to se rzuce swoje 3 grosze.. Nie przejmuj sie.. Zapewniam cie ze prostytutka to normalna,ciepła, wrazliwa kobieta, nie jakis brudny, niedomyty , lachociąg co zrobi za kase wszystko. Wczoraj w programie Ewy Drzyzgi- wypowiadały sie prostytutki, widac było wnętrze mieszkan. i co tam widzielismy? a no wystroj czerwony, nastrojowy klimat, swiece, panie ubrane w sexowne sukienki, szpileczki i ponczoszki. Szanowne zonki- dbajcie o mezow, zgadujcie ich potrzeby , wychodzcie na przeciw , dawajcie więcej niz mozecie obiecac- wasi mezowie nie beda chodzic do nas. Oni nie przychodzą tylko po sex, oni przychodza rowniez by ich przytulic, wysluchac, pocieszyc - bo nie mają tego w domu, to załosne ze facet przychodzi po ciepło do prostytutki- bo w domu wiecznie narzekająca zona. I zapewniam- ze ja nigdy nie zrobie analnego, nie dam nabrudzic na twarz, nie uprawiam scatu, pissu ani nigdy nie dam włozyc brudnego palucha w siebie, no chyba ze sobie wysterylizuje albo nałozy na palec gume. NIGDY I ZA ZADNE PIENIADZE!! A wy Panie kochane nie tworzcie teorii na podstawie tego ze wam sie wydaje, ze prostytutka zrobi wszystko, bo to Gowno Prawda.

Gość PUrpurowaaaa Łza
zapomniałam sex z prostytutką nie rodzi zobowiazan i dlatego zonaci Panowie przewaznie przychodza, bo mogą sobie pobzykac- zapłacic a po godzinie zapomniec. Nie martwia sie o to, ze jakaś panna co ja bzyknęli będzie im suszyc głowe o wspolne sniadanie, wakacje czy urlop. END..

Gość albo będzie ścigać z alimentam

Gość co że istnieją takie domy
winne są kobiety, żony , które ciągle boli głowa, wyszły za mąż dla kasy lub bez miłości, a potem maja pretensje, że mąż, idzie do burdelu, bo takie jest życie, niestety