Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttqqaa

skąd wiecie dokładnie ile ważycie?

Polecane posty

Gość ttqqaa

Dla mnie to niepojęte jak widzę że niektóre dziewczyny piszą ile dokładnie ważą - 53,5 albo 62,8 ?????? Oczywiście nie chodzi mi o wagę elektroniczną, bo sama taką posiadam :P ale : gdy mam zabiegany dzień i nic nie zdążę zjeść ani nawet wypić, mam 55 kg. Po jakichś obżarstawach np. świątecznych mam 58 kg. Gdy zrobię, za przeproszeniem, porządną kupę, mam 56. Gdy siedzę i wypijam od razu (bo b. lubię) litr albo 2 soku pomidorowego i do tego coś podjadam, od razu mam (przed wysikaniem) 1-2 kg wiecej. Więc skąd do cholery wam się wzięłą jedna, stała waga?! Waga nie jest stała! Ciągle się zmienia, w zależności ile się akurat zjadło lub kiedy się wypróżniało. Wystarczy wypić litr płynu by ważyć 1 kg wiecej (wagowo, bo przeciez wiem że nie "tłuszczowo")Wybieracie wagę najmniejszą z wahań, czy średnią, czy co?

Gość proste
należy ważyć się rano po zrobieniu siusiu.

Gość ttqqaa
właśnie obliczyłam, że jak robię kupę na czczo to przybywa mi kilogram. Myślicie że zasysam na kiblu wodę odbytem? :(

Gość coś ostatnio te podszywy
:o

Gość coś ostatnio te podszywy
są nuuuuuuuuuuuudne:o

Gość taka jedna ja2
każdy myślący człowiek wie, że należy ważyc się rano na czczo po wysiusianiu a wtedy waga jest miarodajna, ewentualny błąd statystyczny to odwodnienie organizmu po nocy albo obżarstwo dnai poprzedniego nawet w poradnikach medycznych zalecają ważenie rano, a jak chce się dołowac to niech waży się wieczorem przed pójściem spac, wtedy waga na pewno bedzie wyższa o 2-3 kilo

Gość ona9876342673
ja tam bez wzgledu na to ile zjem i czy wogole zjem, czy zrobilam kupe czy nie zawsze waze tyle samo :/

Gość ______________
waga nie jest miarodajna ja dużo piję... i wtedy idzie wgórę dla mnie wyznacznikiem są spodnie, jak maja luz to oky! jak ciasnawe tzn, że trzeba dietę robić!!!