Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agami13

czy wypada iść na wesele w takiej sukience oczywiście jako gość ????????

Polecane posty

Gość no wykwintna
to moze ona nie jest, ale w końcu to nie Ty masz tam błyszczec tylko panna młoda. Radziłabym jednak cos mniej kwiecistego, w jednym kolorze, i z ramiączkami bo się nie pobawisz w takiej - będzie spadać

Gość taka jedna ja2
kiepska ta sukienka, mo0ze fason ładny ale nie widac jakiej jakosci jest materiał i wykończenie, obszycia itp po zamówieniu moze się okazac że jest zrobiona ze zwykłego płótna i wygląda jak uszyta z pościeli odradzam, zresztą dziwnie też opisali rozmiar, zamiast podac obwody podali szerokosc (?!) nikt tak nie podaje przecież potem okaże się że źle zmierzone i sukienka będzie opadac z biustu

oczywiście, że mozna :) Bardzo ładna sukienka i w sam raz na wesele jezeli oczywiscie nie jest ono jakims wystawnym przyjeciem w kameralnym stylu i stonowana snobistyczną tonacją ;) gratuluje dobrego smaku :)

Gość do agami13
Moja droga w remizie to ludzie sa czasami bardziej eleganccy niż w miescie ... wiec prosze nie obrazaj ludzi ze wsi !!! Nikt w zyciu by nie zalozyl takiego ciucha do remizy ;/

Jasne,ze wypada,o chyba,ze masz 40 lat,to nie:) Podoba mi sie ta z czarnym tłem.

ta czarna wyglada fajnie, bardzo dziewczeca,tylko faktycznie niewiadomo co to za material a na tym mozna sie ladnie przejechac

Gość mała mi.......................
obawiam się, że ta sukienka nie wygląda w rzeczywistosci tak jak a zdjęciu, radziłabym Ci poczytac komentarze tego sprzedawcy, na wesele kupic lepiej coś co się przymierzało i widziało gatunek materiału pozdr

z bangkoku....bleee napewno bedzie paskudnie uszyta:o nie radze nie lepiej zagladnac do sklepow musi byc kupowane na allegro? zreszta ta sukienka wedlug mnie bardziej nadaje sie na jakis leni wypad nad wode a nie na wesele:o

Gość ja tylko chciałam zauważyc
że wesele to nie bal i nie nosi się tam sukni balowych :P Ta nie jest akurat najlepsza, bo mam wrażenie, że jest dość tandetna w sensie kiepskiego materiału i kroju, sam fakt, że kosztuje grosze coś już mówi :o I jednak bardziej elegancka wyłaby w jednym kolorze. Popatrz po sklepach, lepiej dać te kilkadziesiąt złotych więcej, niż żeby Ci się kreacja popruła w trakcie zabawy ;)

Gość zaryzykuj
Nie wygląda żle,zreszta cena jest tak niska,ze warto sprobowac.Jak nie na wesele,to na lato jak znalazł:)