Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia-__

Po jakim czasie od zapłodnienia lekarz moze zobaczyc ciąze?

Polecane posty

Gość Kasia-__

Witam. Byłam u lekarza w 26 dniu cyklu, robil mi wszystkie badania, nawet usg i powiedzial tylko ze mam bardzo duzo śluzu, trohce za duzo jak na kobete przed okresem i zazartowal sobie czy przepadkiem nie jestem w ciazy? Zdziwilam sie troche bo to przeciez on powinien mi powiedziec ze jestem czy nie przeciez w koncu on lekarz. Ale potem pomyslalm ze to moze za wczesnie bo jakby co to gora 2 tydz od zaplodnienia. Dzis spoznia mi sie okres a dodam ze co prawda jeszcze nie staralismy sie z mezem o dziecko ale zawsze moze sie cos zdazyc... :) Napiszcie jakie macie dosiwdczenie czy rzeczywiscie to bylo za wczesnie na wykrycie ciazy nawet przez lekarz? dziekuje

w 36 dc zrobiłam test, wyszedł pozytywny, 37 dc byłam u lekarza - ciąży nie było widać na USG, jestem umówiona na 47 dc na ponowne USG i wtedy zdecydowanie powinno być coś widać (koniec 6 tygodnia). A śluz jest i to dużo

Gość Kasia-__
aha czyli tez kupie sobie test :) dzieki

26 dc to za wcześnie by zobaczyć ciążę na USG. Myślę że od 4 tyg. coś widać.

Gość bezsensowna sowa jednooka
5-6 tyg ciazy

Gość Kasia-__
zrobiłam test i wyszło że nie jestem w ciązy. szkoda bo juz zaczelam sie cieszyc :(

Kasia zrób jeszcze za tydzień Ja robiłam tydzień wcześniej ze względu na to, że brałam leki, których nie powinnam brać w czasie ciąży i też nic nie wyszło, a już tydzień póxniej dwie piekne krechy

Gość Kasia-__
ok zrobie :) pod wrunkiem oczywiście że okres się nie pojawi ...

Dziś ja zrobiłam test, bardzo chce mieć dziecko ale w sumie minął dopiero tydz. od \"możliwego\" zaplodnienia i wyszło że nie jestem w ciąży. Zrobie jeszcze raz za tydz. :)