Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -iskierka-

napiszcie jakie miałyście dość nietypowe i wskazujące objawy ciąży

Polecane posty

Gość -iskierka-

Gość -iskierka-
kochane kobitki proszę was,napiszcie troche o tych dość nietypowych objawach świadczących,że to jednak ciąża...

zadnych powszechnych objawow poza jednym=dziwnie dretwejace cycki dziwne uczucie w cyckach i to sklonilo mnie do zrobienia testu-zrobilam ich 5 kazdy byl pozywtywny potem lekarz potwierdzil

Tylko ból piersi (pozniej nie miałam juz zadnych typowo ciążowych objawów)

Gość Zabka169
Ja miałam straszne upławy bardzo wodniste zamiast miesiączki ale bez krwi tylko sam śluz tak przed miesi ączka 3 dni i czkałam i żaden kres nienadchodził 30dc zrob i łam test nie wyszla ani jedna kreska dopiero potem na wieczór dwie ogromne czerwone krechy:)

Gość -iskierka-
powiedzcie mi po ilu tygodnich ginekolog jest w stanie stwierdzic ciaze ?

Gość -iskierka-
kobiety kochane piszcie !!!!!!!!!!

W 5tym tygodniu ciąży najwcześniej.Najpierw test, potem ginekolog.

Gość kajsa
u mnie było tak: ból brzucha taki jak na okres, ból piersi, siusianie co 20 min, i potem mdłości na kawę, mdłości na sushi, mdłości na wszystko, ale to dopiero od 4 tyg. Lekarz nie był w stanie stwierdzić czy na pewno, choć test był pozytywny, zlecił usg, tam tez dopiero widać pęcherzyk od 5 tyg, pierwsze 3 tyg tak naprawdę nikt nie mógł potwierdzić jedynie beta hcg wskazywało na ciążę.

Gość kajsa
aha i jeszcze senność, mogę spać i nie wstawać tak już od 3 tygodnia

śluz jak budyń, gęsty, biały, nieprzezroczysty w ilosciach niesamowitych i zasypianie w autobusie podczas powrotu z pracy do domu ;)

Gość kajsa
i twarz jakby ją pogryzło tysiąc komarów wszędzie pryszcze! choć nigdy nie miałam!

Gość -iskierka-
a jak bylayscie w ciazy to glowa was bolala,brzuch i jajniki takze ?

ból jajników jak na okres ale takie jakby skurcze chwilowe powtarzające się, obolałe piersi, dużo białego śluzu, porobiły mi się guzki na całej twarzy..

Gość dass
ja mama takie objawy jak wy piszcie.. kłucie w podbrzuszu, bol piersi, okres spoznia sie ponad tydzien, bialy sluz.. a 4 testy negatywne, jak mam to rozumiec?

WSZYSTKIE objawy wczesnej ciąży to gra hormonów, czyli występują tak samo w ciąży jak i bez niej

Gość jghfg
swędzenie całego ciała jakbym mała świerzba;)

Gość tusia-88
A u mnie było całkiem inaczej :) I uważam,że często sugerując się tym co się powszechnie mówi lub czyta w książkach i gazetach, można się pomylić i wcale nie odkryć,że jest się w ciąży! Otóż ja miałam wrażenie takiego lekkiego podziębienia i bardzo charakterystyczne napady ciepła i uderzenia gorąca na twarz. Zero mdłości ( do 4 miesiąca) , żadnego specjalnego parcia na pęcherz, jedynie delikatnie piersi mnie bolały, ale to już jak miałam pewność,że jestem w ciąży. A wcześniej - nic! Dodam jeszcze jedno - nie kupujcie testów ciążowych, które niby wskazują na ciążę już 3/4 dniową bo wam jej nie wykryją! Ja taki zrobiłam po 4 dniach od zapłodnienia i wyszedł negatywny, a jeszcze tydzień później - cztery pozytywne! :)) Pierwszym objawem tego,że udało nam się zajść w ciążę było ostre i parosekundowe ukłucie w obu jajnikach ( jakby ich skręt), a tego że jestem w ciąży - napady ciepła i fakt,że w sklepie zamiast po ciacho, sięgnęłam nie wiem czemu - po sałatkę :))