Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska dziewczyna

czy mam szanse ? jak myślicie ?

Polecane posty

pracuje razem z facetem ( 27 lat ) , który bardzo mi sie podoba, podpytywałam troche o niego żeby sie czegoś wiecej dowiedzieć i okazało sie , że ma kobiete .... o 10 lat starszą od niego jak myślicie starać sie o niego ? przecież chyba nie wiąże swojej przyszłości z kobietą w tym wieku ? chyba chciałby mieć normalną rodzine, dzieci a z nią raczej nie bardzo to widze ja mam 25 lat , jestem młoda i ładna, czyli mam nad nią przewage co o tym myślicie ?? zacząć działać ? strasznie jestem nim zainteresowana.;

myslenie w taki sposob nie jest zbyt madre... skoro jest z ta kobieta, oznacza to tyle, ze go interesuje, ze byc moze ja kocha, ze mu sie podoba... a np jesli woli starsze, to chyba zdajesz sobie sprawe, ze nie masz zbyt wielu szans? z reszta, jakby nie bylo, Twoj wiek nie ma tu znaczenia, przynajmniej nie w kwestii przewagi... a poza tym co?? z 37letnia kobieta nie mozna zalozyc normalnej rodziny? uwazasz ze to patologia? nie mozna miec dzieci? mozna!!! a poza tym moze On tego nie chce...??? i jeszcze jedna sprawa, jesli ja kocha to chocbys byla miss swiata nic nie wskorasz, z reszta z takim podejsciem...no sorry

Gość nadia30
Jeśli ma kobietę to daj sobie spokój.A to że jest między nimi różnica wieku nie znaczy wcale że nie planuje z nią przyszłości.Teraz kobiety rodzą po 30-tce więc nie ma co generalizować.

jest z nią ale z tego co sie dowiedziałam to jego matka nie akceptuje tego związku i nidy sie nie zgodzi żeby sie z nią ożenił, znajomi też uważają, że powinien znalezć sobie odpowiednią dziewczyne czyli w swoim wieku jeżeli jest tak jak piszecie czyli , że ją kocha , to dlaczego nigdzie z nią nie chodzi ? nikt z pracy jej nie widział, a o innych sie wie jaką mają dziewczyne czy chłopaka bo czesto po pracy przychodzą czy na mieście sie ich widzi, jego nikt z nią nigdy nie widział zawsze samego może on sie jej wstydzi tym lepiej dla mnie

no i co z tego, moze taki uklad im odpowiada, to jest ich sprawa, moze ona jest domatorka? tak od razu sie wstydzi jej, bo nikt jej nie widial..teoria spiskowa niezla:P poza tym wybacz, ale to badz z jego matka, albo z jego znajomymi...sluchasz siebie dziewczyno... ??? On jest an tyle dorosly, ze sam decyduje...

ok jeśli by było tak jak piszecie, ze sam decyduje i że ją kocha to by sie z nią pokazywał chyba nie ?? nawet jego najlepszy kolega z pracy jej nie widział, zna tylko jej imie przy różnych okazjach w pracy, spotkaniach w pubie czy ogniskach też jej nie zabiera ze sobą , tak robi facet który jest zakochany ?? nie sądze

Gość Anetkkkkkaaaa
Pewnie jej nie zabiera bo nie chce żeby jakiś zawistny prosty babsztyl jak ty, uraził jego kobiete jakimś niewybrednym komentarzem. Jeśli ma samych takich kolegów i koleżanki w pracy to mu szczerze współczuje.

Gość albo jest zazdrosny
i nie chce zeby faceci ja podrywali:-P w kazdym badz razie jak ma kogos, to bym saobie nim glowy nie zawracala

Gość a ja bym
próbowala na Twoim miejscu:) jedyne co masz do stracenia - jak Ci sie uda, to że spodoba się jakiejś kolejne i zostaniesz wtedy Ty na lodzie. Bo jeśli Tobie sie uda go odbic tzn, że innej też - ale tak nie musi być:) Mężczyzni w tym kraju to towar przechodni, rzadko mają jakieś zasady - czemuz tego nie korzystać???:D

Gość matka 26latka
Oczywiście, że próbuj i życz ci szczęścia. Mam nadzieje , że uda ci sie wyrwać chlopaka z lap tej baby, niech sobie poszuka faceta kolo 40stki. Ja absolutnie bym sobie nie życzyla żeby 37 letnia baba zostala moją synową, po moim trupie !!

oczywiscie do glowy nie przyszlo autorce, ze to ze nikt go z nia nie widuje to efekt wlasnie takiego myslenia? ze co mlody facet moze robic z dojrzalsza kobieta i najlepiej to takiego odbic? :o

próbuj jasne :D w najgorszym razie tylko się publicznie ośmieszysz, wszyscy w pracy będą mieli cię za lecącą na zajętych facetów a do tego skrajnie nie atrakcyjną albo z innymi ukrytymi wadami po przegrała z 15 lat starszą :classic_cool: good luck 🖐️

Gość chaotyczny
jeśli informacja o rzekomej dziewczynie gościa której nikt nigdy nie widział pochodzi tylko od znajomych i nie jest "potwierdzona" przez delikwenta to może jest to tyko czyjś wymysł...ludzie czasem różne bzdury opowiadają, nie ma co czerpać takich informacji od znajomych z pracy tylko lepiej samemu postarać się lepiej poznać tą drugą osobę

Gość dlaczego.........
chaotyczny... to jest informacja potwierdzona, wszyscy w pracy wiedza, ze ma dziewczyne i szczegoly z nia zwiazane i zapewne od niego, bo skad??? dla mnie autorka tylko sobie w pracy narobi klopotow i bedzie miala spieprzona opinie:-P

Gość emiro
Do autorki: Dziewczyno są na swiecie faceci którzy wolą starsze kobiety i to ze jestes młoda ładna zgrabna to nie masz u niego szans bo on woli dojrzałe kobiety. Ja mam 29 lat a moj mąż zostawił mnie dla kobiety o 15 lat starszej ode mnie. Nic na to nie poradzisz lepiej sie z tym pogodz i poszukaj kogoś innego

Gość ja bym sie
wydaje mi sie, ze nia masz zadnych szans ze wzdledu na to jak opisalas cala sytacje..i jak dopisujesz cos czego nie ma. nie chcesz dpuscic do siebie mysli, ze skoro sie spotyka z ta kobieta to jest z nia szczesliwy? po co ma z niach przychodzic w miejsca gdzie jak sie okazuje wszyscy o nich gadaja? widocznie jest ponad to i woli uchronic swoja kobiete przed takimi ludzmi. gdyby byl toba zainteresowany to sa by ci to okazal, a nie musialabys dopisywac cos czego wyraznie nie ma. kobieta, ktora napisala aby wyrwala chlopaka z rak tej baby jest okropna. nie chcialabym miec takiej mamy i tesciowej, ktora patrzy na to aby zwiazek dziecka wygladal ladnie, ale niekoniecznie byl szczesliwy..koszmar

informacja o tym, że jest z tą kobietą jest 100 % pewna tylko to bycie jakieś dziwne skoro wszedzie sam chodzi co do tego , że woli starsze to nie wiem czy woli czy tylko taką spotkał bo wcześniej miał dziewczyny młodsze od siebie myśle, że łatwiej mi bedzie konkurować z 37 latką bo wiecej atutów jest po mojej stronie wierzcie mi jest taki przystojny , że szkoda go dla takiego babsztyla

Gość Karolinkaaa20lat
To głupie co piszesz to tak samo jakbym np jakis facet miał kase a ja np byłabym z chłopakiem biedniejszym i ten z kasa miałby być lepszy dla mnei bo ma atut wpostaci kasy mnie to nie kreci.Tak samo jak nie kazdy facet leci na urode tak nie kazdej zalezy na kasie.Sa inne sprawy wazniejsze

Gość Karolinkaaa20lat
Zyjesz stereotypami czasami taka pewnosc siebie u dziewczyna jak twoje rozumowanie skutecznie odpycha.Poza tym nie wiesz czy on chce zakładac rodzine.Nie wiesz czego szuka u kobiet co mu imponuje moze spotykał sie z młodszymi ale widocznie go nic w nich nie zaciekawiło

Gość /*mam takie zdanie*/
bedziesz szmata jak zaczniesz go podrywac ty jej odbierzesz faceta a potem ktos go odbierze tobie

Gość balabuzia
Konkurować? A dał Ci jakieś podstawy do tego, byś mogła uważać się za jej konkurentkę? Robił Ci jakieś nadzieje? Jeśli nie, to dlaczego chcesz rozwalić czyjś związek? Zawsze tak próbujesz wciskać się między wódkę a zakąskę? :O

Gość co za suka
Głupia suko, zyczę ci żeby równie wredny i suczy sposób myślenia podzielała jakaś 17-18-lat, jak już zdecyduje się odbić twojego faceta. Wszystkie atuty będą po jej stronie, czyż nie? Już trzymam kciuki, żeby jej się udało.

oczywiście, że nie zawsze ale on wyjątkowo mi sie podoba i właśnie od poniedziałku zamierzam zacząć go podrywać dziewczyna to jeszcze nie żona , można zmienić przecież jej nie przysiegał

Gość co za suka
Czyli jesteś suką.

Gość balabuzia
To chyba prowokacja. Nie wierzę, że 25letnia baba ma taki maleńki rozumek. :O

ale o co wam chodzi ??? podoba mi sie facet, okazuje sie, że z kimś jest no i ok spróbować moge, jeżeli faktycznie ją kocha to nic z tego nie bedzie .... ale jeśli nie to może mi sie udać piszecie tak jakbyście życia nieznały, a kto powiedział że jest nietykalny, żonaty nie jest życie takie jest , że zawsze ktoś kogoś dla kogoś zostawia a inny jest zostawiany gdyby było inaczej to każdy miałby tylko jednego partnera a tak nie jest

Heh, niebieska dziewczyno, zastanów się, co Ty piszesz. Jeśli on Ci żadnego zainteresowania nie okazuje, to po co sie ładować tam gdzie Cie nie chcą?? Nie psuj ich związku, bo skoro zauważyłaś sama, że jest niezwykle przystojny i w ogóle super, a jest ze starszą kobietą to znaczy, że musi ją kochać!!! Widać nie ma potrzeby sie z nią afiszować, a może to ona sama nie chce z nim nigdzie wychodzić, żeby nie narażać go na takie właśnie głupie docinki. Na twoim miejscu nie budowałabym swojego szczęścia na niszczeniu czyjegoś związku. Skoro jesteś taka ładna, zgrabna i młoda to nie będziesz miała problemu ze znalezieniem faceta.

od poniedziałku ja zamierzam mu okazywać zainteresowanie i to bardzo zobaczymy jaka bedzie reakcja

A nie boisz sie, że sie wydurnisz?? Jak Cie oleje, tylko będzie Ci głupio.