Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyDynamites

USTALMY JEDNA DIETE,i rozwalmy wage jak TSUNAMI

Polecane posty

Gość a dam rade na waszej dietce sc
schudnać 15 kilo w miesiąc, jedzac przy tym tak do 15tej?? ważę sporo to jak?? da sie co najmniej 15 kilo w miesia c schudnąć na tej dietce? lalunia- a w jakim czasie i ile wtedy na niej schudłaś? Pozdrowionka i powodzenia

ta, pewnie, ze dasz rade:O Widze, ze juz masz mózg odchudzony. 15kg w miesiąc wróci Ci to po drugim. Niektórzy potrzebuja na 15kg z pol roku, pare miesiecy, ale Ty na pewno schudniesz w 30dni:O

Gość malinaaaaa
hej dziewczyny pomozcie prosze :( czy kanapka z chlebem razowym i z plastrem sera topionego hohland bez masla podgrzana na talerzyku w mikrofalowce bedzie jakos wiecej kaloryczna niz taka sama ale nie podgrzana ?

Gość malinaaaaa
jeszcze nie zjadlam :] a w czym moze byc ta roznica?

Gość kwitnac na wiosne
Bansuj ze Mną z ilu startujesz?

Gość podlewka
a mi ten temat zajezdza prowokacja:> no chyba ze panny powaznie upadly na glowe w trakcie cwiczen;) 170cm i 55 kg - od kiedy ktos taki jest grubasem?????????????? moze zle waga ci pokazuje albo masz dziwne lustro:P

Gość baobabababa
hej :) pozdrawiam autorke topiku :) ja was nie potepiam a wproet przeciwnie,,,,,bo sama chce schudnac duzo kg i wiem jakie to trudne,,,a skoro schudla na tej diecie i to tak wiele.....a niszczy organizm pewnie i tak,ale nikt nie mowi ze musi byc ona na cly czas na tej diecie.... a ja mam tylko pytanko: ile potrzeba czasu, zeby zrzucic na tej diecie 10 kg????

Hmm,ja nie wiem o to Lalunia jest nasza pomyslodawczynia i ekspertem,jestem pewna ze jak bedzie na Kafeteri to Ci odpowie :) Ja zamierzam schudnac 7kg :) Ale wiesz nasz dieta to 500 kg,mysle ze te 7 kg szybko zleci :)

Myslicie ze nic nie osiagniemy,czemu ??? Kto dal wam takie prawo,watpic w nas :( Prosze podajcie jakies KONKRETNE przeciwy a nie piszcie jestescie smieszne,glupie itp,bo to swiadczy o Twojej glupocie a nie o naszej,wiesz? Sprawdz to !

Gość baobabababa
wiec Lalunia ile ci zajelo zrzucenie tych kg???? czy ja mam szanse zrzucic te moje 10 kg w miesiac??????

Gość light_*
Lady,Lalunia....Dolaczam do Was .Tez chce schudnac a wasza dietka jest wg. mnie the best szacuuun;-))))Bedziemy laski;-) Ja chce zrzucic jakies 10 kg zaczynam od jutra;-*

Gość light_*
Lady,Lalunia....Dolaczam do Was .Tez chce schudnac a wasza dietka jest wg. mnie the best szacuuun;-))))Bedziemy laski;-) Ja chce zrzucic jakies 10 kg zaczynam od jutra;-*

Oj dziewczęta..... przerażacie mnie. Po tak drastycznych dietach życzę wam zdrówka i obyście nie wytrwały , bo szkoda zdrowie marnować. Lepiej kilogramy gubić powoli a z głową i skutecznie , niż za parę miesięcy pisać że dopadło was jojo. Ale jesteście jeszcze młode i najmądrzejsze i zrobicie jak chcecie.

light_* jutro jemy tylko jabluszka i grejfruty i ile tego chcesz i oczywiscie zyciodajna WODA ;) A i od pon zaczynamy diete :) Ahasss,te jabluszka i grejfruty na takie przygotowanie i oczyszczenie ;) A i zeby nie bylo,przestancie pieprzyc i smencic jakbyscie mialy ciagle ciote,jestem soba i biore odpowiedzialanosc za siebie,a jezeli chcecie sie przydac to podajcie KONKRETY a nie sypcie teksty typu glupie,smieszne,bo one sa bardzo zalosne,jak dynamit na mnie dzialaja,jak dynamit !

Ale nuda . Na pewno wytrwacie. Zbyt dobrze znam NIEKTÓRE z Was.... jabłuszka i grejfrutki, by potem zjeść podwójnego batonika, taa Lady? Dobra, ja się tu nie marnuję. Napiszcie za tydzień czy już schudłyście:)

Gość do autorki tego topicu
schudna na 500 kcal ponad 15 kilo w miesiac jedzacy tylko do godziny 15tej? Pozdrawiam

no bo jestescie :) Ah i mam prosbe nie pozwolcie zeby ten topik umarl, bo chetnie przeczytam za pare miesiecy jak to wam wypadaja wlosy i nie macie na nic sily. To prawda kazdy bierze za siebie odpowiedzialnosc, ale jak jest dorosly, a sadzac po waszych wypowiedziach nie macie wiecej niz 16lat. Chetnie sie posmieje za pare miesiecy z waszej glupoty. Pozdrawiam i zycze powodzenia.

Dobra, wszystkie dziewczyny, tak jak ja, ktore w to NIE WIERZĄ, nie ma sesu ich uswiadamiac. "Slowa, nawet jesli piekne, to TYLKO slowa"

ok Lady jabluszka i grejpfruty no i wooooooda;-D Tylko nie taka % hehe:-) No nic trzeba sie wkoncu wziac do roboty....

Gość karmelkowa panienka
hej dziewczyny jestem z wami :) przechodze na diete razem z wami.ale jeszcze nie wiem kiedy,,,ale chce jak najszybciej! musze zrcuic wiele kg.. a Tobie LALUNIA ile zajelo ci zrzucanie tych kg????

Gość No i jak tammm
"ekspertki" z tą dietą? Schudłyście już coś? :classic_cool:

Ej Panna jakbys przeczytala i myslala to bys wywnioskowala ze zaczynamy od jutra ! Nawet jesli wszyscy juz w nas zwatpili pokazemy ze sie mylili ;) My sie bierzemy za siebie a Wy siedzcie tluste i grube i nazekajcie na swiat i sapcie mordy za przeproszeniem na nas jakie my jestesmy glupie :o powodzenia :/ A nasza ekipa od jutra zaczyna i nie ma zmiluj,zycie to nie zawsze roze :)

Gość deser sojowy
jeszcze takich głupot nie czytałam na tym forum

Gość Olgaaa
ile ta ekipka liczy osób? Ależ my w was nie wątpimy - wiemy, że schudniecie...dzięki nam by pokazać to "jak bardzo sie myliłyśmy".;) Tylko, że ten efekt nie bedzie długotrwały. :p

Ale my mamy spoko oko diete,wrzywa,owoce,mieso,nabial a potem to juz tylko zdorwe zarelko,zadnych smieci...nie rozumie Waszych obaw :o