Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oje sie ze

noje sie, ze nigdy sobie nikogo nie znajde

Polecane posty

Gość oje sie ze

i jako np 30 latka nie bede miala zadnego doswiadczenia. przeciez to sanjelsze lata na zwiazki...

Gość oje sie ze
mam 19 lat, no rocznikowo 20 i jak na razie sama.nigdy nikogo nie mialam. zawsze zwiewalam:D:O

hehe to tak jak ja ... Też mam 19- rocznikowo 20. I też nie miałam nikogo... na dłużej niż 3-4 tygodnie... tego nawet zwiazkiem nie nazwę... A Ty przynajmniej randkowałaś, umawiałaś się zkimś? czemu nie wyszło? Ja albo sama się bałam i uciekałam od zwiazku, albo trafiałam na takich co chcieli seksu a ja nie byłam gotowa po tak krótkim czasie, to się przestawali odzywać :( I własnie na tych drugich mi najbardziej zależało... :(

Gość jestescie bardzo mlode
macie jeszcze czas zeby kogos poznac, luzik:-)

Gość oje sie ze
:) tak, spotykalalam sie z paroma, albo to bylo jedno spokanie albo wiecej ale nigdy nie pozwalalam sobie na nic wiecej, nawe napocalunek.do zadnego nic nie czulam, zz adnym nic nie chcialam.najchetniej konczylam znajomosci po 1 spotkniau-to nie jest normalne:O to chyba ze strachu przed czyms nowym, przed zwiazkiem itp. tylko raz chcialaam byc z faceem, on ze mna tez, lecz wtedy jako 15-latka a on 3 lata starszy, bylam za smarkata i nie wyszlo.od amtego czasu wlasnie jest jak jest. bywaly oczywiscie krotkie zauroczenia, milostki z mojej strony.. czy ze strony facetow no ale..

Czego tu sie bac ? w sumie masz racje, no - my to bardzo straszni jestesmy WRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!! hihihi :) kobieto wez no sobie machnij dobra szklaneczke i wyjdz z domu !!! pospaceruj, pogwizdaj troche zaraz sie jakis przylepi ...:)

hmmm to aż paradoksalne, chcieć mieć kogoś i uciekać zarazem od tego... Do tego nie wiem gdzie poznawać facetów ... i to utrudnia sprawę... Teoretycznie wiem gdzie można ale w praktyce gorzej :p A teraz z kimś kręcisz że tak powiem? Podoba ci się ktoś?

Gość oje sie ze
tak, to wielkie paradoks:) i nie wiem czego sie boje, chyba tego, ze ktos zemnie zrezygnuje w trakcie bo sie okaze, ze nie jestem"fajna" itp itd.. a teraz..no mam niby kogos na oku, ale to niemozliwe, bo nie mam z nim zadnego konaktu, niestety. a jak jest u ciebie?

dziewczyny dopiszę się do Was, ja ten sam wiek (jeszcze 19-rocznikowo 20 :D ), zero doświadczenia, jakieś przelotne znajomości, zauroczenia i po kilku tygodniach zanik kontaktu. :D

Gość oje sie ze
:) moi znajomi mowia, ze przesadzam, powinnam wyluzowac i sie bawic, czerpac radosc z obcowania z druga osoba.maja racje:) teorie mam opanowana w praktyce nie potrafie tego wykorzystac:)

skomplikowanie... poznalam jednego, spotykalismy sie,sam proponowal i sie pierwszy odzywał, nie dobierał się do mnie.Ja zdąrzyłam się zadurzyć," w końcu normalny facet" sobie mysle i dla niego stracilam głowe. Dopiero po dłuzszym czasie spedzilam u niego noc i doszlo do pocalunkow, przytulania, bylam juz w 7 niebie ze to chyba znaczy ze on tez wszystko odwzajemnia. A po 2 dniach mi pisze na gg " wybacz ale chce jednak zebysmy zostali tylko na stosunku kolezenskim" Zjechalam go rowno, przepraszal za robienie mi nadzieji. Potem nadal dzwonil, slodzil mi w smsach na gg, ja ciagle nadzieje sie karmilam, ale postanowilam zerwac z nim kontakt zeby jednak nie cierpiec skoro nie chce nic więcej. No i po poltorej miesiaca, wczoraj sie odezwal, pogadalismy i zaproponowal spotkanie. Ja się niestety łudze na cos wiecej... ehhh I po takich wlasnie akcjach nie moge zrozumiec "co ze man nie tak?" ze facet wysyla sprzeczne sygnały, albo nagle mu się odwiduje byc ze mną... :( I tego się boje przy każdym nowo pozannym facecci... Ja już się powiem znieczuliłam na nich.... Umawiałam sie z 2 przez te poltora miesiaca, ale choć byli fajni itede wolalam nawet nie dopuszczac mysli ze mi sie spodobaja... Boje sie ze mnie zrania :(

fakt czerpać radosć z życia, ale jakoś dołuje mnie to, że nikt nie chce ze mną być, wydaje mi się że coś ze mną nie tak... ja na zmianę przygnębiona a czasami mam takie nastawienie że będę "kobietą niezależną" :D że faceci są głupi i niech oni tracą... i nie wiem po co oni są :) sama nie wiem co juz o sobie myśleć, taka huśtawka....

A mnie wkurza to pocieszanie prez innych :ahh jak masz fajnie, jestes sama ze soba, mozesz sie sama zajac sobą :/ Co za frajda być już 20 lat sama ze sobą :/ One mnie pocieszaja a za 5 minut lecą jak na skrzydła do swoich chłoptasi... no i jaka w tym logika?? Takie pocieszanie na siłę... Nikt nie chce byc sam :/

Gość oje sie ze
oja, co za palant:O masz o tyle dobrze, ze chcoiaz potrafisz byc z kims, probbujesz-bardzo dobrze.. ten facet cos kreci, jesli bedzie znow o ciebie zabiegal, to moze przetrzymaj go, ipenij sie, ze chce sie z oba spotykac bo mu na tobie zalezy, a nie na kontakcie fizycznym.mam jednak nadzieje, ze okaze sie byc w porzadku, a te jego wczesnijesze zachownaie bylo po prostu wpadka, glupota..

Gość oje sie ze
tez nie lubie tej gadki w stylu"po co ci facet" , a zaraz te, ktore tak gadaly leca do swoich:O porazka na calej lini, co to w ogole za gadka.. :)

moja najlepsza przyjaciólka już ma męża dziecko w drodze... jak do niej przychodzę to aż w duchu zazdroszczę... ehhh... ale słyszałyście na pewno, że jak się szuka na siłę i ciągle o tym problemie myśli to zero efektu... może trzeba dać na ten luz. podobno miłość przychodzi z zaskoczenia, kiedy się jej w ogóle nie spodziewamy?

Gość oje sie ze
podobno tak:) ale z drugiej syrony, jak komus na czyms b.zalezy to trudno o tym nie myslec. ja niby nie jestem zdesperowana, tylko przychodza takie chwile, gdy naprawde potrzebuje sie kogos, kogos tyllo dla siebie, z kim mialoby sie swoje tajemnice i takie inne:)

Gość oje sie ze
z reszta co ja wam bede tlumaczyc, wy juz to wiecie

Ja już probowałąm nie na siłe, już próbowalam sie godzić z losem... i nic. Jak szukałam na siłę też nic. Nie znam logiki?? Heh też juz bym nawet chciała znaleśc tego jednego na całe życie... nie zależy mi na skakanie z kwiatka na kwiatek :) A macie gdzie ich poznawać? Jak ich poznajecie?

Gość oje sie ze
pary przez znajomych, jeden sam zagadal mnie kiedys w pracy, kolejny z klasy z liceum-po niecalych 3 latach olsnilo go, ze cos do mnie czuje:D a teraz na iniwersytecie widzie paru fajnych:) ale co z tego:)

ja nie mam za bardzo gdzie, przyznam się że jestem nieśmiała i w tym utwierdzam mój problem z facetami głównie. staram sie to zwalczać :) całkiem skutecznie. u mnie nieudana zauroczenia i porażki wiążą się z tymi poznanymi w szkole, po prostu faceci którzy nie zwracali na mnie uwagi okazywali mną zainteresowanie. teraz pracuję w niezbyt sprzyjającym do romansów miejscu... :P może na studiach?

Gość oje sie ze
Peyo a gdyby tak sami przyszli ? to do mnie?

Gość oje sie ze
haha, czym sie podzielic?

Ja nie studiuję... :( Nową pracę zaczynam dopiero od poniedziałku więc narazie też niewielu będę tam znała. Ja głownie poznawałam na baletach i przez neta, ale już się wyleczyłam z tego sposoby poznawania ludzi. A tak to nie mam za bardzo gdzie. Nie wychodzę za często... Może praca coś zmieni? Hmmm...