Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasienka

dziwne zachowanie-Pomocy

Polecane posty

a wiec zerwal zemna facet ponad miesiac temu! teraz znowu sie spotykamy ale jako tak zwani\"przyjaciele\" widujemy sie co drugi dzien nie na dlugo godzinka lub dwie np dzisiaj bylismy na rowerku:) mi nadal na nim bardzo zalezy i on o tym wie ze chcialabym z nim znowu byc on jednak stwierdzil ze potrzebuje czasu ze chce odpoczac od zwiazku ale na naszych spotkaniach on nie zachowuje sie jakby mu calkiem nie zalezalo mowi czule slowka przytula mnie a dzis nawet pocalowa jednak ja sie boje ze moge byc tylko zabawka bo co jesli on spotyka sie jeszcze z innymi dziewczynami jaka mam pewnosc ze dla innych taki nie jest.dodam ze jak sie nie widzimy puszcza mi sygnaly czasem napisze i to on proponuje spotkania! a jednak sie boje ze moze jestem wyjsciem ewakuacyjnym:| pomocy co o tym sadzicie

Gość nie lubię tej legendy
a cóz to za chora sytuacja , to spotykacie sie czy nie w końcu? Podejmij rozsądna decyzję, odmów mu spotkania nastepnym razem .

to nie jest doklanie tak jak myslicie my sie nie kochamy tylko sie spotykamy on twierdzi ze mnie nadal kocha ale przeginalam ostatnio (dlatego sie rozstalismy)ale on chce wrocic tylko chce poczekac chce zobaczyc czy juz tak nie bedzie jak bylo w sensie jazdy o wszystko a to taki typ czlowieka nie wierzy slowa tylko czyna