Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka...

Co robicie w sobotni wieczór??ja umieram z nudów jak to zmienic??

Polecane posty

Gość wampirzyca25
ale Mu to czasu zajęło.Widocznie lubi przedłużać :P

Gość aneczka...
ze swoja dzwiwka??? chyba nie przepadasz za jego dziewczyna:) ale to dobrze ze sie pogodzili

Serio nie był u niej... sam to zaraz potwiedzi :)

wiec tak po kolei :P graf===> walce w blocie/kisielu/budyniu mowie stanowcze TAK :P :P :P i jeszcze jedno dzis bylo bez gonienia zubrow po lesie :P :P :P Arabidopsis ==> sa studenci ktorzy potrafia ugotowac cos poza zupą chmielowa uwierz :P :P aneczka ===> jak masz ptasie mleczko to jestem caly twoj :P :P :P jak to mowia przez zoladek do serca :P :P :P pozatym NIE nie bylem na spotkaniu z byla dziewczyna... choc musze przyznac ze wczoraj sie z nia widzialem (niespodziewanie)... ale nasze zejscie sie jest malo mozliwe (nie mowie nierealne bo wszystko w zyciu zdazyc sie moze), po prostu w to szczerze watpie... A moja diffka to qmple z uczelni z ktorym jestem w sekcji na laborce :P :P :P hahaha :P

Ara... sprawka sa mocne a wnioski pisze jak z nut :D :D we wszywaniu i laniu wody to ja akurat dobry jestem lol

:D:D:D ja też się w tym wyćwiczyłam i zawsze są zaliczone i pięknie ubrane w słowa yeah:classic_cool: studia jednak uczą czegoś pożytecznego;)

taaa studia ucza kombinowania sciagania opierniczania sie picia ale na bank nie ucza tego co powinny ;)

za chwile przyjda a poki co musisz zadowolic sie mą skromną osóbką ;):P:P straszneeeeeeeeeee;):P

tego już wcześniejsze szkoły nauczyły :P tu tylko powiela sie wcześniej zdobytą umiejętność :)

Graf o jakich umiejetnosciach mowisz w moim przypadku?? o czestym nie bywaniu na lekcjach ?? :P :P zamiast tego wolalem isc do garazu podlubac przy aucie :P :P :P (choc kierunek technikum to bylo systemy i sieci komputerowe) :P :P

A tak aneczka wypytywała o ciebie, a teraz gdzieś sie zmyła.. ;) a złośliwa woli budyń od naszego towarzystwa :(

le fakt !!!!!!!! w niebywaniu na zajeciach doszedlem juz do perfekcji :P :P

a co ja jeszcze potrafie procz lania wody :P:P:P chyba polewac dobre biale polslodkie winko :P ew. strzelac korkami od szampana :P tak zeby ani kropla sie nie wylala a huk byl :P

eheheh nie moge to mi wykreslilo literke myslac ze klne :P :P zly algorytm ktos napisal :P :P

ależ zostań, nikt Cie nie wygania ... ;) Twoim towarzystwem też nie pogardzimy ;)

a ja bardzo przepraszam, tak bardzo ładnie przepraszam głaszcząc po główce :)

nie lubie jak mnie ktos glaska po glowce bo czuje sie jak mala dziewczynka:P ale skoro tak ladnie prosisz to ja zostane ;):P lubie jak mnie proszą :classic_cool: o rozne rzeczy zeby nie bylo:):P

no to przepraszam bez głaskania po główce ;)