Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frrr

zawsze jak widze startujący samolot, to myślę, że on się rozbije

Polecane posty

nie wiem skąd mi się to wzięło, ale tak jest zawsze, przy każdym starcie samolotu (pracuję niedaleko lotniska). patrzę i czekam, aż spadnie..... nie to, żebym komuś źle życzył. po prostu. jakby samolot miał sie rozbić to chciałbym, żeby to się stało na moich oczach

Ta? a to sorry. Ale i tak nieźle jesteś pop.ierdololona, frr. : : : : : Żeby pracować przy lotnisku:classic_cool:

nie przy lotnisku, właściwie to parę kilometrów od. jednak widzę startujące samoloty, a myśl mam zawsze tą samą

Gość maja4
ja to mam w samolocie wsiadam i czekam kiedy spadnie i mówię,że nie zdążę się nawet wy...ać!! to jest okropne, taki strach, jak startuje miałabym ochote wysiąść raz sie upiłam, to nie pamiętam tego lotu ale psychikę mam tak zjechaną,że jak pomyślę,że znów mnie zamkną do tej puszki, to nie mam ochoty nigdzie jechac boje się tego spadania, ten strach mnie poraża a wzięło się stąd, bo moja znajoma zginęła w katastrofie lotniczej

Gość nnnnnn+
"nie to, żebym komuś źle życzył. po prostu. jakby samolot miał sie rozbić to chciałbym" życzył i chciałabym - no to się w końcu zdecysuj czys facet czy kobitka ( a może trans? :P)

a, jeszcze jak przejeżdżam autem pod mostem, czy wiaduktem, to tez myślę, że on zaraz się na mnie zawali jednak z tym samolotem to są o wiele większe odczucia, nie potrafię tego opisać

Gość to jakaś niezdrowa facynacja
a leciałeś kiedyś samolotem? jeśli tak, to co wtedy czułeś? Maja - co to była za katastrofa, w której zginęła twoja znajoma, przepraszam, że pytam, ale nei pamietam ostatnio żadnej, co to był za samolot?

nigdy nie leciałem samolotem.... nie wiem skąd mi się to wzięło

no to poleć gdzieś, może ci przejdzie.. ja jak patrzę na te wielkie stalowe maszyny, także mam wrażenie, że spadną, ale nie chcętego i nie chciałabym tego widzieć!

ja tez nie chce żadnej katastrofy, nikomu nie życzę źle, jednak gdyby los sprawił, że ten, czy tamten samolot się rozbije, to ja chciałbym być w tym miejscu

po co? lubisz oglądać ludzkie cierpienie?

nie myślę o cierpieniu ludzi, interesuje mnie sama maszyna, samolot, kolos spadający bezwładnie na ziemię

he.. szkoda tylko, że jest wypełniony ludźmi.. a katasrtofy mozesz popglądać w necie, są filmy :(

ja zawsze jak siedze w startujacym samolocie to mysle, kiedy podadza obiad :D serio, moze dlatego, ze juz sie przyzwyczailam i prawde powiedziawszy gorzej sie czuje jak jezdze gdzies tzw. busikiem niz jak lece samolotem. poza tym katastrofy lotnicze zdarzaja sie duzo rzadziej niz wypadki na dorgach wiec nie ma sie czego obawiac. Nie mam niezdrowych emocji w zwiazku z obserwowaniem startu i ladowania.

Gość parówkaa
frrr.. coś jest z tobą nie tak.. :P

Gość gogahuhu
ja mieszkam przy lotnisku wojskowym i czesto widze jak startuja , ląduja moglabym ogladac godz, mysle ze cos w tym jest jakas fascynacja ,tez bym chciala zobaczyc katastrofę ale oczywiscie jakby wczesniej pilot sie katapultował i zeby nikomu na głowe nic nie spadło

Gość A ja od czasu do czasu
budzę się z myślą, że wydarzy się dzisiaj katastrofa. Na szczęście raczej się mylę.