Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrrrammmba

dziewczyny sa pustymi hipokrytkami ktore mysla tylko o sobie

Polecane posty

Gość karrrrrammmba

Jak facet zdradzi to jest cham, prostak, qrwiarz itd ( najgorsze inwektywy ) Natomiast jak zdradzi kobieta to dlatego, że czuła sie samotna, nie kochana i wogóle:-o Większych bredni nie słyszałem w życiu, z waszych debilnych tekstów wynika że są równi ( mężczyźni ) i równiejsi ( kobiety ) Jak kobieta zrobi coś złego to szukacie pozytywów i wytłumaczeń a na mężczyzne zawsze lecą gromy oj głupie jesteście głupie:-o

Gość uczciwa kobietka
ej, nie pozwalaj sobie , dobrze?

Gość na meskich forach jest
dokladnie odwrotnie. Wiec nie tyle chodzi o ogół spoleczenstwa, co raczej o grupki frustratow, ktorzy lubia sobie ponarzekac we wlasnym otoczeniu 🖐️

Sam jestes glupi skoro tak wszystkie wrzucasz do jednego worka...Sa kobiety ktore znaja swoja wartosc i sa takie,ktorej nie maja szacunku do samych siebie,ani za grosz godnosci...I to samo w druga strone... Faceci tez sa kochani,opiekunczy....ale sa tez tacy,ktorzy zdradzaja co krok... Sama na takiego trafilam...Wiec nie uogolniaj,bo to jest bez sensu.

Gość uczciwa kobietka
do Weridiana---> popatrz, ja też na takiego s****yna trafiłam.

No widzisz...takze nie jest powiedziane,ze wszystkie kobiety to suki,bo tak nie jest.A mezczyzni nie sa nic lepsi... Zreszta dla mnie to po prostu idiotyczne i dziecinne tak uogolniac.... autor chyba chodzi do gimnazjum i przezywa swoj pierwszy zawod milosny :D

Gość fbry7835gf
pewnie nasłuchał się karramby :classic_cool:

ja tylko sie zastanawiam która będzie matka Twoich dzieci jeśli myślisz ogólnikami :( żadnych ludzi nie można oceniać ogółem czy to faceci czy mężczyźni!!!!!!!!!

Gość ja bym napisała tak
człowieki są wszystkie takie same.Róbta co chceta,byleby jak najmniej ludziów płakało

Gość Fortyz
Racja, autorze. Dlatego nie warto wchodzic w zwiazki z kobietami, bo i tak zdradza. Wspolczesne kobiety to szmaty, ktore nog razem nie potrafia utrzymac. Rewolucja seksualna, kurwa mac.

Gość Fortyz
Najlepsze jest to, ze najmniej podatne na zdrade kobiety wiaza sie z palantami

Tobie Jarek to akurat juz nie raz udowodnilam na forum,ze ja taka nie jestem.A wiec juz jak ktos wspomnial to wyklucza stwierdzenie WSZYSTKIE. Ale co tam-nie ma co sie sprzeczac z debilami... :) Macie jakies wieczne kompleksy i probujecie sie wyzyc na kafe :D Wezcie sie za \"robotki reczne\" to moze wam sie humor polepszy :classic_cool:

jak facet sypia z wieloma to nie jest nic zlego bo to przeciez facet a jak kobieta tak robi to odrazu kurwa i łatwa bo my mamy byc dziewicami :o do konca zycia najlepiej:o [czesc[ jesli mi to drogi autorze jakos wyjasnisz biorac pod uwage rownosc o ktorej mowisz to przyznam Ci racje w twoim zgadanieniu🖐️ powodzenia:o

Gość Fortyz
pain au chocolat - przeciez to SAME kobiety twierdza, ze facet sypiajacy z wieloma laskami jest lepsza partia, niz prawiczek :o wiec nie wiem, o co ci chodzi?

Gość Fortyz
Weridiana - a ty jestes poyebana, jak sama piszesz, i do tego gruba :)

Gruba haha ale zes zajebal bombe :D Gdybym byla gruba to bym se nie wstawiala suwaczka do stopki.Czyzby blondyn? :P Nie ma co prowadzic dyskusji z debilami.Wole isc na spacer.A wiec zeganm.Sajo nara 🖐️