Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porade poprosze

porade poprosze

Polecane posty

Gość porade poprosze

zapewne banalnie, ale moze cos doradzicie. Mam cudownego chlopaka, jestesmy razem ponad rok. Ostatnio przez zupelny przypadek na urodzinach kolezanki, poznalam kogos, milo nam sie gawedzilo, nie pomyslalam ze cos moze sie wydarzyc, na pozegnanie jednak On pocalowal mnie, odsunelam sie i powiedzialam, ze nie moge. Myslee o Nim caly ten czas, wiem ze mu sie podobam, pisze do mnie i dzwoni, wylaczylam dzis telefon, nie chce psuc tego co mam... Jak o Nim nie myslec? wiem, ze to zauroczenie, to bardzo atrakcyjny facet... ale nie moge i nie powinnam

Gość banał
chyba kazda tak miala :P poprostu sie z nim nie kontaktuj... zbnajdz w nim jakies wady... przejdzie ci samo;]

i dobrze, że sobie sprawe z tego zdajesz olej gościa, spotykaj się częsciej ze swoim facetem

Gość porade poprosze
wiedzialam, ze sprowadzicie mnie na ziemie:) dla dreszczu emocji i pozadania, nie warto zaprzepascic tego co mam:) dzieki za porady!:) grunt to o Nim nie myslec

Gość czarna kawa bez cukru
a czy ten gosc wie ze masz kogos?ze jestes juz zajeta? bo jesli wie to straszna podla swinia z niego musi byc

Gość porade poprosze
tak, wie. powiedzialam wtedy gdy chcial mnie pocalowac... czulabym sie okropnie gdybym mu na to pozwolila.

nie jestem świętoszkowatą samotnicą :D ale z doświadczenia wiem, ze nie warto

Gość porade poprosze
zdaje sobie wlasnie z tego sprawe, wiec nie chcialabym zaszalec tylko dla jednej chwili, a potem zalowac tego co zrobilam, zwlaszcza ze sama bym czegos takiego nie wybaczyla. ciezko jest jednak o Nim nie myslec, to szalenie atrakcyjny facet, musze sie dzis czyms zajac bo oszaleje z myslenia "co by bylo gdyby"

Gość idz do tego nowego
zycie jest za krotkie zeby byc z jednym

ktos kiedys powiedzial, ze aby zwalczyc pokuse, nalezy jej ulec:] oczywiscie nie namawiam na zdrade, sama mam pewne zasady ktorych nie lamie... ale sama , pewnie jak wiekszosc ludzi, bylam kiedys w podobnej sytuacji... skutecznie udalo mi sie z tego wyleczyc poznajac tego faceta bardziej... oczywiscie nie na randkach, ale akurat przez jakis czas mieszkalismy obok siebie, wiec spotkania byly w jakis sposob wymuszone... wiec wieksza ekipa gdzies wychdozilismy... bezpiecznie i bez wyrzutow sumienia:] nagle z ksiecia nie zostalo nic, a jesli juz o nim myslalam to wylacznie jako o kumplu i tak jest do tej pory... pozostaw to czasowi, nie m sie co stresowac... zobaczysz samo sie rozwiaze, albo w te, albo w druga strone:]

Gość glupia jestes

Gość porade poprosze
dzieki za porade:) mam nadzieje, ze szybko sie z niego wylecze, bo nie moge jak narazie przestac o nim myslec. Ach racja, czas...

Gość wez sie za romans

Gość mysle
ze powinnas byc ostrozna, ale moze sie z nim spotkaj, moze warto zaryzykowac??

a jeżeli jesteś bardzo młoda to poprostu korzystaj z życia :)To takie normalne w w ieku nastolatkowym :)Zmienianie obiektów zainteresowań ,a nie trwanie z jednym po grób ,chociaz nie pasuje .........