Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaa szok

Jaka szansa ciąży?

Polecane posty

Gość aaaaa szok

Kochaliśmy się w prezerwatywie. Mój partner skończył we mnie wyciągną penisa i tu szok- bez prezerwatywy. Prezerwatywa została we mnie ale jej koniec był na zewnątrz więc spokojnie ją wyjełam razem ze sperma. Czy myślicie że jest jakieś niebezpieczenstwo ciąży?

Gość aaaaa szok
poradzcie coś ;(

Gość ewa2000
zażyj lek dostępny w aptece (72h)

Gość aaaaa szok
Ewa......... czyli uważasz że mogło coś pójść nie tak?

Gość neczkasewen.
Moim zdaniem jeśli wyciągnelaś prezerwatywe wraz ze spermą to nei ma czego się bać.

Gość Emyu
Nie ryzykuj. Cos moglo sie wylac przy wyciaganiu penisa.

Gość aaaaa szok
?? to co mam zrobić? wylać... no nibu mogło się wylać ale duża część prezerwatywy była poza mną. dodam że biore tabletki antykoncepcyjne ale łykam tez antybiotyk więc obniżona jest ich skuteczność :(

Gość ANKH
ja myśle że jeżeli tak się boisz to powinnaś kupić tabletke 72H po. Wtedy masz 100% pewność. Ale i bez tego jest bardzo małe ryzyko zajścia w ciążę. W tych czasach zajść w ciążę jest bardzo trudno i ja doskonale o tym wiem. Kocham się z facetem od 4 miesiecy bez zabezpieczenia i nic ! A więc sama widzisz :)

Gość gość
Czesc, nie wiem czy ktos tu jeszcze zaglada..;) ale zastanawia mnie jak duze jest prawdopodbienstwo zajscia w ciaze w moim przypadku. Od dwoch miesiecy wykonuje testy owulacyjne, w zeszlym miesiacu pozytywny wyszedl w 16 dc, cykl trwal 30 dni. W tym miesiacu ponownie pozytwny w 16 dc, a w nocy z 18/19 dc byl stosunek. Dodam ze w 17 dc rano mialam dziwny kilkuminutowy, sama nie wiem, bol czy klucie, podbrzusza z prawej strony. Nigdy tak nie mialam, wiec zastanawiam sie czy tego 17 dnia mogla byc owulcja? Jakie wiec jest prawdopodobienstwo ciazy, moze ktoras z Was tak zaszla? Oczywiscie wiem ze testy nie sa precyzyjne, ale obserwuje tez sluz i mniej wiecej by mi sie to zgadzalo. W kazdym razie jestem doliero poczatkujaca jesli chodzi o obserwacje ;)