Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejejeje

POPARZENIA po SOLARIUM!!!!

Polecane posty

Gość ojejejeje

Wczoraj poszłam na solarium. Jestem blada więc poprosilam o 8 min. Okazało się że babka niechcący nastawiła turbo ale powiedziałam że nie szkodzi bo po wyjsciu z solarki nic nie byłam opalona. Przyszłam do domu cała blada. Jednak wieczorem przy kąpieli patrze a tu cały brzuch i plecy normalnie czerwone jak burak. Nasmarowałam się oliwką i zziębiłam zimną wodą. Dziś rano jest hardcore. Dalej czerwona jestem. Na szczęście nie na twarzy tylko właśnie na plecach i brzuchu. Niby nie widac bo pod ubraniem ale jutro idę do szkoły i będę się musiała przebierac na WF... jak mogę to zleczyc do jutra?

Gość hmmm asdfadf
troche dziwne ze jak wyszlas po solarce to bylas blada..... ale nie bede wnikac. jesli jests oparzona to napewno do jutra nie zejdze, trzeba z jakis tydzien przemeczyc sie... duzo nawlzac, najlepszy w takich wypadkach jest Panthenol w piance sotepny w kazdej aptece. pozdrawiam.

Gość przy poparzeniach
nie wolno natłuszczac skory1 co 2-3 godz rob zimne kapiele na ok.20 min powinno złagodzic swedzenie.

Gość przy poparzeniach
po wyjsciu z solarium nie widac czerwonej skory! oparzenie schodzi po ok.3 dniach

Gość dkkdlalala
Nie, tego się nie da zaleczyć, następnym razem możesz być tylko mądrzejsza. 8 min na pierwszy raz to bardzo dużo.

Gość hmmm asdfadf
no co widocznie ja mialam inne poparzenie, moze lagodniejsze;) ale od razu po solarce czulam....ze przesadzilam, coz zdarza sie;) Dziweczyno idz do Apteki i Pani tam Ci najlepiej doradzi!!! a ja stawiam dalej na Panthenol. :)

ja tez polecam Panthenol ja go stosowałam na zwykłe oparzenia i oparzenia słoneczne bardzo skuteczny

Gość ojejejeje
Gdyby to nie było turbo to bym się tak nie zjarała. Kurcze. To mam przesrane.