Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOCHAM... ale kogo

Moja zona ma duzy biust a kochanka maly

Polecane posty

Gość KOCHAM... ale kogo

teraz nie moge sie zdecydowac powiem wprost moja zona mnie nie kocha sama mi to powiedziala dla tego znalazlem pociieszenie w kochance ktorej musze mowic ze nie kocham zony tylko ją a ja kocham zone tylko wiem ze ona nie kocha mnie a tylko kochanka czuje cos do mnie jestem glupi bo nie potrafilem utrzymac milosci zony a szukalem pocieszenie w kochance teraz zaluje bo chce to naprawic byc z zona sprawic by znowu mnie kochala a kochance powiedziec zeby dala nam spokoj

Gość że tak powiem o żesz
krótko mówiąc - kochasz duży biust, a nie mały. Kup se lalę odpowiednich rozmiarów i wszystko będzie oki. :D P.S. A kobiety to ty lepiej dupku zostaw w spokoju. :O

Gość Infolinka
jestes chory psychicznie, idz sie leczyc poza tym to prowokacja

Gość KOCHAM... ale kogo
jestem beznadziejny kocham zone a ona mnie nienawidzi wiem ze to sie zaczelo od mojego wyjazdu do niemiec musialem cos zalatwic nie mialem czasu zeby nawet zadzwonic zapytac co slychac powiedziec ze ja kocham nie mielem na to czasu teraz za to place bo sie do mnie nie odzywa wlasnie od tego czasu

Gość jestem palantem
hehe ja jestem w nie lepszej sytuacji ty przynajmiej sie z nia zwiazales a ja sie teraz moge pozegnac z moja ukochana mnie laska zostawila na dobre a ty swoj blad mozesz jeszcze naprawic

Gość nikogo nie kochasz

Gość KOCHAM... ale kogo
tak w sumie czytalem twoj topik hehe niezle ją nazwales dziwne ze sie nie odzywa hehe nie dziwie sie jej chlopcze tys to kompletne dno a jesli ona ci nie wybaczy to jest wyjatkowo madra

Gość nikogo nie kochasz
a ja to rozumie tzn całą tą sytuacje rozumiem, ponieważ jestem taka właśnie kochanką :( u której taki właśnie palant jak autor szuk pocieszenia, bo zawiódł się na żonie 😭😭 ale powoli dojżewam do tego aby powiedzieć gnojowi dość tego! twoje miejsce jest przy zoniw bez względu na to czy zbrzydłeś jej w łóżku czy też z innego powodu- kochasz ją to z nią bądź, bo ja już dłużej nie dam się wykorzystywać, po prostu po tylu latach mam tego serdecznie dość!!!! to już jest koniec...nie ma już nic....

Gość oferma
jaką trzeba być durną cipą żeby być kochanką kolesia którego się tak nienawidzi to ja nie wiem. opowiedz o tym, wszyscy się pośmiejemy.

Gość KOCHAM... ale kogo
moją zone kocham i szanuje jest jednak taka sprawa ona ze mna nie rozmawia mnie to doprowadza do szalu zakochalem sie w niej pokochalem jej piersiska kiedy ja zobaczylem dostalem orgazmu

Gość faceet38
stary, weź ty się rozwiedź i daej gzdzij się z lalami, bo nie wiesz co to "kochać" jeżeli zakochujesz się w babie , bo ma takie czy inne piersi to jesteś frustrat a nie facet

Gość nikogo nie kochasz
ofermo - ja go nie nienawidzę ja go wciąż kocham :( - ale że zbiera we mnie złość na całą tę sytuację to napisałam. tu sie nie ma z czego śmiać 😭😭 ino i ja tu nigdzie nie napisałem, że jestem mądrą cipą, ja sama zdaję sobie sprawę z tego , że jestem głupia, albo może tylko niefortunnie zakochana:O?

Gość no i co w związku z tym......

Gość zona z dużym biustem
masz racje męzu tylko duży buiust jest godny kochania

Gość ale miło jest
Ty się Krwawa w ogóle nie znasz :classic_cool: to o biust chodzi przecież

Gość KOCHAM... ale kogo
nie ja sie zakochalem w jej puiersiach oczach nogach we wszystkim ale na kochanke mam wielka ochote bo ostatnio lepsza jest w lozku

Gość zona z dużym biustem
jak to ta żdzira jest lepsza w lóżku ode mnie? no tood dziś koniec z seksem bo... ty też jesteś gorszy w łóżku od mojego kochanka :classic_cool:

Gość KOCHAM... ale kogo
mam to juz w ciulu nie chce mi sieprosic mojej laski zeby wkoncu do mnie wrocila a ze moja kochanka chce ze mna byc to co moja wina musze wreczjestem na nia skazany a i tak kocham zone

Gość co za pajac