Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem palantem

zerwalem wczoraj z dziewczyna ktora kocham

Polecane posty

Gość jestem palantem

pod wplywem alkoholu i kumpli zerwalem wczoraj z aneta dziewczyna ktora musialem zdobyc i trawalo to ponad rok a to tylko dla tego ze moj kumpel zobaczyl ja kilka dni wczesniej z jej bylym ktory wciaz za nia latal mimo ze byla ze mna krzyczalem na nia i powiedzialem ze nie chce kurwy teraz do niej dzwonie i nie odbiera nawet wylaczyla telefon co robic

Gość zapomnij o niej
nigdy ci tego nie wybaczy

Gość tamarrona_ona
jak by mnie facet nazwal kurwa to tyle by mnie widzial. ona zrobila bardzo dobrze a ty teraz zaluj hamie jeden i prostaku.

Gość dobrze ze jej pojechales
olej ja najlepiej, ale jej bylego zostaw w spokoju suka nieda, pies nie wezmie

Gość jestem palantem
wiem jestem glupi mozecie mnie nazywac jak tylko chcecie ja chce poprostu do niej wrocic nic innego nie ma znaczenia nawet gdyby szla z tym bylym ja nigdy nie bylem taki zazdrosny wiedzialem ze jej moge zaufac to moja wina przesadzilem z alkoholem i zamiast wierzyc jej uwierzylem kumplowi

I bardzo dobrze że nie odbiera :) Na jej miejscu nawet bym o tobie nie pomyślała .... ktoś kto działa pod wpływem kolegów nie jest wart niczyjej uwagi !!!!

Gość jestem palantem
moja dziewczyna zawsze mowila ze mnie kocha i ze mnie nigdy nie zdradzi jaki ja jestem glupi co ja narobilem za alko sie juz nie biore nie bede nawet dolowal w nim smutku wole to naprawic jak najszybciej doradzcie mi tylko jak moze jakies kwiatki przeprosiny

Gość I bardzo dobrze postąpiła
nie chciałabym już znać takiego człowieka ja Ty! :o

Gość ty durniu
baba to jest najlepszy aktor, znudziles sie jej i wszystko w temacie

Gość dziewczyna palanta
ty cwelu sukinsynie pieprzony idz sie bzykaj pewn ie znasz pelno kurw a mnie tak jeszcze raz nazwiesz to nasle na ciebie moich ziomali hahaha ten sie smieje kto sie smieje ostatni

Gość ej stary....
idz do niej i przepros ja jak cie kocha to wybaczy

Gość czy wy faceci w ogóle
używacie czegoś takiego jak szare komórki ?? wam sie wydaje, że można zrobić wszystko , nazwać kurwą , zdradzić, zle traktować a potem magiczne slowo ... chce żeby wrócila i ona oczywiście przyleci NIE

Gość Tiaaa teraz załujesz
a po pewnym czasie znow ci odwali, tacy ludzie już tak mają. Przepraszają a potem znów to samo. :o

o chłopie Ty i Twoi koledzy. uważaj w przyszłości na słowa, poza tym, oby ona nie odebrała telefonu od Ciebie. koszmarnie ją znieważyłeś i obraziłeś :-o

Gość juz eks dziewczyna palanta
Ja temu dupkowi juz nigdy nie wybacze i nie wycwani sie juz ani zadnym telefonem ani kwiatuszkami i innymi pierdolami. To koniec. Finito. Nie bede sie zadawac ze skonczonym palantem ktory nie ma nawet wlasnego zdania i zachowuje sie tak jak dyktuja mu kolezkowie. Niech sobie z nimi chodzi jak mu tak na nich zalezy. A na koniec dodam ze byl strasznym cieniasem w lozku, mial malego fiuta i wlasciwie to sie ciesze ze nie jestesmy juz razem.

Gość Palant to malo powiedziane
Dziewczyna bardzo dobrze postapiła a ty idź do swoich koleżków niech teraz oni cię pocieszają! Żałosny jesteś! I to że byleś pijany w zaden sposób cię nie usprawiedliwia! :o

Gość jestem palantem
przerabane najgorsze jest to ze upokorzylem ja przy wszystkich jej kolezankach jeszcze przy moich kumplach teraz prosze ja o wybaczenie pisze jej esy wiadomosci na gadu ale zablokowala mnie juz sam nie wiem co robic kocham ja ale nigdy sobie nie wybacze tego co jej powiedzialem nawet przeprosiny tego nie przekresla moze nawet lepiej niech znajdzie sobie lepszego chlopaka

Tu żadne habazie nie pomogą ... a tak swoją droga gdzie jest teraz ten Twój cudowny kolega :P

Gość juz eks dziewczyna palanta
Pewnie, ze sobie znajde lepszego od ciebie. Wlasciwie to sie dziwie, ze z toba wytrzymalam tyle czasu. jestes skonczonym cieniasem, palantem i hujem.

Gość eks laska palanta
ja tez z ni bylam uwazam ze to gorzej niz palant pierdolony sukinsyn nawet sie dupic prawiczek nie umie

Gość grrgr
ze mna tez zerwal facet....tez mnie kochal i podobno kocha.....ale jak on moze mnie kochac skoro sie nie odzywa???faceci zalosni sa

Masz racje nich znajdzie kogoś kto ma trochę rozumu i szacunku do niej . A jak narazie sobie odpuść bo tylko pogorszysz sprawę.

Gość Tak jedyną mądrą rzecz
jaką możesz zrobić w tej sytuacji to dac jej spokoj i pogodzić się że z toba już nie bedzie! Załuguje na kogos lepszego niż ty! A ty wracaj do swoich kumpli!

Gość olej te sukę
tego kwiata pol swiata

Gość jestem palantem
napisala mi smsa "ty mnie nigdy nie kochales nie wiem dlaczego ze mna byles chyba tylko po to zeby kumple mowili o tobie jaki to jestes ziom mozesz mowic na laske jak tylko chcesz a ona i tak cie kocha ale ja choc bym cie kochala nigdy ci tego nie wybacze bedziesz musial wiele zrobic bo watpie czy bedziemy znowu razem i daj mi narazie spokoj" jak mam to ropzumiec czyli wroci do mnie?

Gość nie jestem cnota
poprostu chce odrobiny czasu wie ze sie narabales i nie wiedziales co mowisz ale ja to zabolalo teraz zeby z nia znowu byc musisz sie poswiecic calkopwicie bo stracisz ja a znia jej serce

wybaczy ci, ale potrzeba czasu.kazdy ma prawo do 1 bledu, nawet tak lupiego. jeszcze nie jest za pozno, ale kuj zelazo, poki jej jeszcze na tobe zalezy. lepiej nigdy wiecej nie popelnij tego bledu i nie zwalaj winy na alko! dobre dziewczyny piechota nie chodza, wiec je k^Y%# doceniajcie!!!

autorze topicu Chce wrocic do ciebie, ale sie popraw.Po jej smsie widac ze szanse jeszcze masz, ale jak taka sytuacja sie powtorzy to koniec.