Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Neps

Nie ma to jak lodzik z polykiem na dzień dobry

Polecane posty

Gość Neps

Dziś moja dziewczyna zrobiła mi "loda" z połykiem zaraz po obudzeniu. I powiem wam, że to jeden z najprzyjemniejszych sposobów na rozpoczęcie dnia. Wszystkim panienkom, które nie chcą połykać mówię kategoryczne NIE. Jesteście nudne i bezbarwne. I polecam stronę polykaj.pl :)

Gość Neps
167 cm, 53 kg, 23 lata...co zazdrosniku - podszywaczu? Sam musisz konia walic, to nie zazdrosc innym :)

Gość Uhan
Łehehe,ale smieszny temat. A ja tez lubie lodzika z rana, moja panna jest w moim wieku (20) i seksowna.

Gość Uhan
No widzisz jaki ty biedny, nikt cie nie kocha. Myj sie czesciej.

Gość Uhan
a ja nie wytne zeber bo wole jak mi liże moj piesek- dyzio

Gość Uhan
Uwielbiam zapach mojego ejakulatu wsiąkłego w puchową poduszkę, na której spoczywa mój nienajmądrzejszy łebek:)

Hehe, czyli spijasz własne nasienie ,geju :) Wiadomo, ze tacy forumowi onanisci klepia kapucyna patrzac na zdjecia własnego tatusia. Ze tez takich do netu podłączają.

Gość Lejs
Do Uhan: Piszesz takie głupie komentarze, żeby ktoś pomyślał że jesteś fajny i wrzucił na mistrzów? Włącz mózg.

Gość Lejs
P.S. Mam szybki czas reakcji :D

Wcale nie musi być zaraz z połykiem. Nie można lepiej zacząć dnia jak od zdrowego ruchanka , gratuluję i po cichy zazdroszczę. :) 🖐️

Gość sdfg
a moze zrobiłbyś loda z połykiem swojemu najlepszemu koledze to dopiero byłoby "rozpoczęcie dnia" :)

Ja to lubię zacząć dzień od szybkiego ruchanka, lecz moja panna ciągle sie spieszy więc pozostaje mi walenie konia. Każdy dzień zaczynam od sexu.

Kolejni idioci każdy robi co lubi.Ja np również lubiłem jak moja dziewczyna robiła mi dobrze ustami ale nie lubiła połykać i się jej nie dziwie i to rozumiem.A z rana to spoko ale jak się odleje bo zdarzyło mi sie kilka razy że czuje jak ona mi robi dobrze przebudzam się ale czuje dyskomfort z powodu pełnego pęcherza po nocy i nie mogłem się w pełni skupić na przyjemności.Najlepiej odlać sie szybki prysznic i jazda :))