Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elfetto

CZY BYĆ DALEJ Z KOBIETĄ KTÓRA NIE ROBI ORALA DO KOŃCA ?

Polecane posty

Gość Elfetto

Nie wiem czy ma to sens. Najintensywniejsze wrażenia w moim zyciu do właśnie orgazm w ustach kobiety. Od dwóch lat nie mam na to szans ze względu na opory mojej lubej. Czy ten związek ma sens ? :(

jak mzona rzucic z tego powodu kobiete? w takim razie to nie prawdziwe uczucie.. trzeba szanowac poglady etc innych.. nie to nie. albo z nai pogadasz i sprobujesz poprosic albo ja strac. i juz.

Gość starsza paniiiiiiiii
Elfetto spróbuj najpierw sam swojej spermy ;) :))

Gość kobieta musi pełnić
rolę służebną wobec mężczyzny i spełniać jego zachcianki. Pozbądź się jak najszybciej tej nieposłusznej baby, nie zależy jej wcale na dostarczaniu Ci przyjemności.

Gość juliadziewica
daj se spokuj! to dowut ze cie nie koha!

Gość kacha_1989.11
co za szmata! rzuć ją jak najszybciej! co za dziwka

Gość faceci to...
głupki sam se wsać penisa do ust i połknij wszystko. biedna ta dziewczyna masz rację zerwij z nią bo niejest ciebie warta niepotrafisz uszanować jej decyzji ciekawe czy ty zadowalasz ją w 100% penis służy do czego innego a nie do wsadzania w usta a jak tak chcesz to sam się zadowól. jak ja bym miała takiego faceta wolałabym starą panną zostać

Gość faceci to...
a skoro faceci są tak inteligętni że według nich dowód miłości to penis w ustach to róbcie sobie to nawzajem może się pokochacie hehe. chłopska inteligencja. wy teraz nieumiecie kochać umiecie siebie zadowalać!!!!!!!!! i wykożystwać dziewczyny.

ale pieprzysz. My lizemy wam cipki i zlizujemy wszystko co sie z nich wydobywa, nie patrzac i nie analizujac skladu ,a takie jak ty, ugrzecznione pensjonariuszki, siejecie defetyzm. Co za glupie gadki o lizaniu faceta przez faceta...co to ma w ogóle wspolnego?

Gość faceci to...
żucić dziewczyne przez taki banał? to nie facet to... niebędę brzydko się wyrażać

Gość nie odpowiedzialas na pytanie

Gość faceci to...
czy wszystko musi robić co cylko on zechce? sexualność to każdego osobista sprawa. ok robię facetowi loda ale on wie że nigdy niezrobię tego do końca i jest ok kocha mnie dalej za milion innych przyjemnych rzeczy i nikt z tego powodu o zerwaniu niemyśli

Gość nadal nie odpowiedzialas
na pytanie czy to wporzadku😴

nie zrobilabym orala zadnemu i nie oczekuje tez lizania moje c...ki ale moze dotrzec do mojego gardła przez pochwe

ale przez odbyt😴

nawet nie probowalbym szukaj frajera ktory bedzie na ciebie robil i sluchal twojego slodkiego pierdzenia a ty bedziesz brzydzila sie jego😴

Gość DokladnieTak
Laski mysla ,ze facet chce wysluchiwac ich slodkiego pierdzenia i za takie rzeczy je uwielbiac,a w lozku moga byc kloda ktora rozwiera nogi raz na tydzien i ŁASKAWIE pozwala w siebie wejść (obowiązkowo w jednej pozycji), natomiast wszelakie urozmaicenia są złem wcielonym i szatanem podszyte. Albo kwestia obrzydzenia - jeśli facet się myje, to co obrzydliwego jest w robieniu mu loda przez kobiete? Brzydzicie sie tez rak, nog albo brzucha?

Gość blondynka8262
skoro jestescie tacy genialni to czemu tak malo kobiet ma prawdziwy orgazm??pomijajac fakt ze wiekszosc go udaje zebyscie czuli ze zrobiliscie jej dobrze...

Gość a dlaczego 100 procent
facetow ma orgazm bo nie mysli tysiacu innych rzeczy a skupia sie na tym co robi

Gość DokladnieTak
Dokladnie tak, nawet taki smieszny "stand up" by na ten temat.

Gość lolopolo
Haha,dobre :)