Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krytykancik

Cichopek jest antykobieca, bo jest za niska

Polecane posty

Gość krytykancik

Nie nadaje sie na dziewczyne, bo wszyscy sie z niej smieja z powodu wzrostu

Gość skoczysz dzisiaj
?

Gość krytykancik
nie, jutro 🖐️

uwielbiam tematy na temat wzrostu :D Drogi autorze/autorko o gustach się nie dyskutuje. Ale mimo wszystko dla większości małe jest piękne :P

dobrze ze tv ogladam tylkow domu w ktorym bywam raz na 3 tyg bo jak ja widze w tym programie cos tam o spiewaniu, jej wyslawianie sie i bledy to mnie kurwica bierze :o

Gość skoczysz dzisiaj
pocałuj psa w zad :)

Gość skoczysz dzisiaj
tak jak ja to robię z moim owczarkiem :classic_cool:

Gość faceet38
nie wzrost czyni kobietę kobiecą

Gość marzena12345678
cichopek jest najgorsza we wszystkim co robi. jej durny usmiech doprowadza mnie do szalu. nie cierpie ogladac wszystkiego gdzie ona jest!!!!!!!

Gość vcxer
nie jest za niska . To ty jej zazdroscisz . FAkt dziewczyna wydaje sie byc zbyt cukierkowata , ale co zrobic. TAka jej uroda

Gość ałaaaa
czemu zwolennicy kasi cichochłopek uważają, że jeśli ktoś jej nie lubi, to znaczy, że jej zazdrości? bez przesady!!! Zazdrościć można komuś, kto jest najlepszy w tym co robi. Ona prezenterką jest KIEPSKĄ, tancerką DOBRĄ, aktorką MARNĄ, jest dość ładna, ale nie piękna, więc niby czego jej zazdrościć?!?

Gość no ja tez
jednak masz czego jej zazdroscic jest ladna jest zgrabna ma biust i kobiece ksztalty gra w serialu jest osoba medialna ukonczyla studia psychologii ma bogatego meza i jest bogata

Gość vcxer
ja uwazam ze jak kogos sie obraza to mu sie zazdrosci .

Gość vcxer
cichopek nie jest idealna ma wady jak kazdy ,ale nie mozna kogos nie lubic dlatego ze jest za niski czy za wysoki.

Gość BBBGGG
wlasnie jakies bezsensowne dowartosciowanie a Cichopek jest ok zazdroscicie jej powodzenia bo same do niczego nie dojdziecie grubaski macie zjebany beret i zazdroscicie kazdemu komu sie powodzi to takie polskie przecie

Gość kto byl pierwszy z nich
ja jej nie lubie:o nie chodzi o wzrost tylko mam wrażenie, ze ona ma od rana do wieczora przyklejony uśmiech na ryju:o i to jeszce gdyby szczery...:o niestety, wydaje mi sie, ze uśmiecha sie żeby o niej mowili jaka to ona milutka itd:o mam wrazenie, ze na pogrzenie tez ten uśmiech ma na ryju:o

Gość kto byl pierwszy z nich
*na pogrzebie:p

Gość vcxer
no i co za ma usmiech . JAk sa kamery to musi sie usmiechac

Gość BBBGGG
kto byl pierwszy z nich ile masz lat pryszczaty grubasie? Jest wiele osob z usmiechem na buzi , ryj to masz ty prymitywie

Gość ałaaaa
"jednak masz czego jej zazdroscic jest ladna gra w serialu ma biust i kobiece ksztalty jest osoba medialna ukonczyla studia psychologii" że jest ładna->sam to napisałem gra w serialu->nie tylko ona i nie najlepiej ma biust i kobiece ksztalty->ja nie mam i jej tego nie zazdroszczę, poza tym wiele kobiet w jej wieku ma biust jest osobą medialną->rzeczywiście, zawsze wszędzie jej pełno ukończyła studia psychologii->hahaha też mi powód do zazdrości, chyba nie ona jedna jest po studiach

Gość nnnnwxnwxw
prosze jak ladnie wyglada http://film.onet.pl/_i/plotki/duze/k/kasia_cichopek_4.jpg alla nie ona jedna ukonczyla studia ale psychologii nie skonczy byle kto a u nas mnostwo osb konczy byle jakie studia w serialu zagrala przypadkiem i jak na amatorke gra ok jest mila wiec jestlubiana

Gość ałaaaa
nie zazdroszczę jej, po prostu nie lubię jej oglądać ani słuchać. Wiem co to zazdrość i nikt nie wmówi mi, że JEJ zazdroszczę. Zazdrościć mogę np.Pudzianowi, Madonnie, Rowanowi Atkinsonowi, Ibiszowi, nawet Dodzie ale na pewno nie Kasi Cichopek

Gość BBBGGG
zanim iumiescisz fotke to doczytaj ze to fotomontaz

Gość elliiiiaaaaa
powiem wam cos jestescie zalosne z ta zawiscia same jestescie pasztetowe albo tipsiary z solarium a ta laska ma farta i tu was boli bo albo po sredniej szkole jestescie lub gorzej a jak studia to bezsensowne , i pracy nie macie, zasilacie grono bezrobotnych

nie przepadam za jej wizernkiem w mediach. Nie wiem ka jest, ale nie pasuje mi to jak się ją kreuje. Nie zazdroszczę, bo nie mam czego - zwyczajnie, nie pasuje mi.

nic mnie boli, a fani zaczynają przypominać fanów rydzyka. Albo jesteś z nami, albo tobie śmierć :) Czy wy nie widzicie środka? Nie dociera, że Kaśka może komuś zwyczajnie nie odpowiadać? Tak jak wam nie musi odpowiadać Longoria, Medez, Anderson, Hilton, Cyrus, Doda... Tak komus innemu może nie pasować Cichopek.