Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polka 1979

catering w moim bloku-co zrobic

Polecane posty

Gość polka 1979

mieszkam na parterze a w piwnicy jest catering jest taki smrud ze okna nie moge otworzyc.Juz nie wspomne ze okna musze byc co 3 tyg bo sa cele tluste. nie wiem co mam zrobic jak administracja mogla dac zgode na catering w bloku?

Gość faceet38
nie wolno prowadzić takiej działalności w bloku złóż skargę do sanepidu i zgłoś uciążliwość w spółdzielni

Gość polka 1979
wiesz jak trudno zglosic do sanepidu.Musisz podac swoje dane bo inaczej nic nie zrobia.Oni nie dzialaja na anonimy

Gość polka 1979
ale spodzielnoa musiala dac zgode bo oni ta piwnice kupili -ta piwnica jest bardziej jak suteryna.

Gość mnmkjh
naslac sanepid.zarcie w piwnicy szykuja? ciekawe jak ja dostosowali.pewnie zle skoro jest smrod i tluste okna.jak sie poprawia nikomu nie beda przeszkadzac.zglos to i tyle.

Gość polka 1979
jutro tam zadzwonie bo nie mam zamiaru pisac pism zeby pozniej sie dowiedzieli ze to ja.Oni mieszkania tez w tym bloku ale pare bram dalej sa moimi sasiadami

Gość polka 1979
oni nie maja tam zadnych wywietrznikow ani kominow i wszystko leci do gory.Jak rano wstaje nawet domu nie moge przewietrzyc

Gość polka 1979
a w piatki jest najgorzej jak ryby smaza.Normalnie mozna zygac na klatce tak smierdzi.