Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figi pigi

o co mu chodzi

Polecane posty

Gość figi pigi

krecilismy ze soba, spotklaismy sie raz, calowalismy sie, pisalismy na gg, mialo cos byc ale nie wyszlo, zostalismy znajomymi, ost wrcoil do bylej ja do bylego,nadal nam sie fajnei gadalo, chcielismy sie spotkac, ost mnie olewa nie odzywa sie nie odpisuje...jak myslsicie dac sobei znim spokoj czy probowac dalej??

Gość figi pigi
lekcje pozniej

Gość figi pigi
tera jest na gg i ja tez siedze i nic nie odzywa sie napisalam mu ze jak cche to juz sie nie odezwe i ze milo go bylo poznac a on nadal cisza.... o co mu chodzi

Gość figi pigi
upupup

Gość werda
nadal nie odpowiada? Jeśli tak, to daruj go sobie.

Gość daj mu spokoj i dorosnij

Gość figi pigi
cisza:(

Gość werda
Jak ma dziewczynę, radzę Ci nie wmieszać się w to. Po co chcesz rozbijać związek. Widocznie jest w nim ok, skoro Ci nie odpisuje, a wręcz olewa. Pogódź się z tym.

Gość Błękitne Niebo26
Olej dziada,jeśli nie odpowiada to znaczy że nie chce

Gość figi pigi
wczesniej mu to nie przeszkadzalo odzywal sie pisal smsy mowil ze niezbyt mu z nia dobrze a dzis nagle cisza....moze nie odpisywal bo byl z nia.....nie wiem juz sama...ale macie racje oleje go

Gość werda
niezbyt dobrze? Nie daj się w to wciągnąć! On co najwyżej chce mieć dwie osoby na zawołanie, a już na pewno nie traktuje Cię z szacunkiem.

Gość daj mu spokoj i dorosnij
faceci sa falszywi, oczywiscie nie wszyscy. ale jak widac ten byl niestety. najpierw mu zalezalo a teraz ma cie w dupie. typowe. i nauczka na przyszlosc.

Gość figi pigi
lubilam z nim pisac lubilam go............ehhh macie racje walic go!!

Gość figi pigi
jej wkurzaja mnie takie sytuacje jakby nie mogl napisac ze sory ale nie cche z toba gadac albo nawet zebym spadala a tak to nie wiadomo co....jeju

Gość werda
Faceci wolą olewać niż jasno postawić sprawę. sama też kiedyś na to się nacięłam.

Gość figi pigi
nie no zaraz mu napisze'' jak mam sie do ciebie nie odzywac to napisz zebym spadala bo takie nie odzywanie mnie wkurza postaw sprawe jasno ''ciekawe co mi odp

Gość werda
Jak chcesz spróbuj, ale będziesz się z tym dobrze czuć, jeśli i tak nie odpisze?

Gość figi pigi
jak nie odp to wkurzy mnie jeszcze bardziej :// ale mam nadzieje ze w koncu rzeknie jakies slowo...

Gość werda
Ale to naprawdę wygląda na to, że go o to błagasz :( Wykreśl go z listy albo się odezwij w ten sposób, co napisałaś powyżej.

Gość figi pigi
no juz mu napisalam to co powyzej poki co nie ma go na gg

a ja ci radze, nie odzywaj sie do niego,zajmij sie czyms. Gwarantuje ci ,ze szybko sobie o tobie przypomni! zawsze działa.

Gość mała Ola
heh... co za padół. Jak cie olewa to go sobie daruj. Ja jestem po tej drugiej stronie. Mój chłopak olewa koleżankę która miała chrapkę na niego. Trafili na siebie w dobrym momecie kiedy u nas był kryzys. Kryzys zażegnany. Ja się wkurzałam na te jego kontakty z tą laską więc zaczął ją olewać bo stwierdził że tamta jest dla niego nikim. A ona nie daje za wygraną. Mnie jest smutno, mój facet się wścieka. Sądzę, że odezwie sie do ciebie kiedy jego dziewczyna go oleje. Niestety.

Gość figi pigi
odezwal sie po tym jak mu napsialam zeby postawil sprawe jasno stwierdzil ze ja mu sie narzucalam ze on nie jest moim chlopakiem zebys zawsze pisali...no sory ale on sam zagadywal mnie i prosil o zdj zebym mu wysalla mimo ze juz nia wtedy byl, pogadalsimy szczerze i pow ze bedzie ze swoja dziewczyna, przyjelam do wiadomosc, mowie ze przykro mi ze tak zawracal glowe dawal nadzieje ze cos moze byc a on czy chce sie spotkac pogadac i czy przyjade do niego....no nie wiem juz zupelnie.....odmowilam mu i sie nie odzywam,ale denerwuja mnie takie niejasne sytuacje, co innego mowi za chwile znow co innego

Gość do kitu z tym
dziwna sprawa

Gość figi pigi
co mi sciemnia z czym?

Gość figi pigi
nie jestem idiotka cche tylko to rozgryzc mam tyle niejasnosci moze pomozecie, jak wy to widzicie??

Gość figi pigi
hmm dziewczynki??

Gość ty wez sie
olej go maci ci w glowie