Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znawczyni męzczyzn

i znów to samo

Polecane posty

Gość znawczyni męzczyzn
Graf gdyby nie moje postanowienie złożone na forum publicznym.. to )....( ;)

Gość ta najgorsza..
znawczyni- m,oże ty jestes ZA dobra, ZA szczera i ZA miła..? moze gdybys sie troche zdystansowała do niego to on poleciałby za tobą, tymczasem chciałas byc jak najbardziej w porządku i nie zadziałało?

Gość autorko
wcale sie nie odezwał???????????? I tak czekasz i czekasz 2 tyg?:o czemu sama nie napiszesz mu smsa?? A czy pod koniec spotkania mówił coś? np.że zadzwoni lub, że miło spędził czas?

Gość znawczyni męzczyzn
już sama nie wiem jaka jestem, myślałam ze znam mężczyzn.... przecież oni tego potrzebują takiej miłości, czułości. To takie troche większe dzieci więc staram sie byc dla nich dobra. No ale trudno po raz kolejny nie wyszło. A może oni wcale nie potrzebują od nas dobroci i ciepła :( juz sama nie wiem czego od nas chcą ?:(

Gość znawczyni męzczyzn
Dlaczego to ja czekam? bo zawsze uważałam ze to facet powinien sie starac, zabiegac o kobiete. Ja sama nie chce sie nikomu narzucac. Skoro wczesniej tak duzo pisał, wydzwaniał a teraz po spotkaniu milczy to chyba o czyms to swiadczy. Ewidentnie nie spodobałam mu sie...

Gość znawczyni męzczyzn
a po skotkaniu tak... mowil ze miło było mnie poznac no i w sumie umowilismy sie ze spotkamy sie za trzy dni na cistku....ale mial wczesniej zadzwonic No i czekam do dzis na telefon w sprawie ciastka :(

Gość znawczyni męzczyzn
Graf - > to byśmy sobie porozmawiali, a tak skończyłam z facetami i nie gadam z nimi :P

a jednak rozmawiasz :P jak co to zapraszam do siebie :)

Gość znawczyni męzczyzn
nie nie...dziekuje Grafie nie będe sie znow kompromitowac postanowiłam wiec dotrzymam swojej obietnicy :P koniec z płcią męską..... amen

a czemubyś sie miała kompromitować? niezobowiązująca wymiana maili jeszcze nikomu nie zaszkodziła ;)