Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka_prawda

Większość kobiet wygląda brzydko w długich włosach

Polecane posty

Gość Taka_prawda

nie mówiąc o tym, ze rzadko która ma je ładne. Po co je w takim razie zapuszczają? :O

Gość hogolino
zgadzam sie :) dlugie włosy nie sa sexy jak sa zniszczone i zapuszczone do pasa :) lepiej cos z nimi zrobic ozywic na wiosne

niektóre włosy do pasa wyglądają pięknie i dodają kobiecości- zwłaszcza jeśli są zdrowe i lśniące:P (ja nie mam do pasa- żeby nie było ;-) )

Gość niestety to prawda
Kobiety chyba mysla, ze wystarczy tylko miec dlugie wlosy zeby sie podobac i juz nie musza nic z nimi robic... Czesto te wlosy za zaniedbane, bez formy, bez koloru, sprawiaja wrazenie po prostu zarosnietych :)

Gość zztana
autorka pewnie ma krotkie i sie dowartosciuje

Gość Taka_prawda
Wystarczy, że się napatrzę na ulicy na niektóre "nimfy" i już jestem dowartościowana :P Ale, to prawda, ze nie wszystkie wyglądają beznadziejnie.

Gość fjhiyw043545454
wszystkie dziewczyny z krotkimi wlosami to chlopaczary, bleeeeeeee

Gość huligan
Właśnie najpiękniej wygląda kobieta z dlugimi włosami, gdy długimi włosami zakrywa ze stylem swoje piersi i na tym polega urok :)

Gość hnery
eeej ale krótkie to znaczy jakie?? ja mam do ramion to krótkie sa??

Gość Taka_prawda
:D :D :D

Gość huligan
zajrzyj do słownika idioto - jak się tobie coś nie podoba to zawsze możesz się ogolić na łyso i w sukienkę tradycyjną stylu krakowskiego sobie załóż :)

Gość Taka_prawda
Z tego: "wypierdalaj wywłoko mogłaś nie obcinać. A teraz wyglądasz jak flądra i próbujesz się dowartościować" Ktoś mnie zna od podszewki :D

Gość monikaaaaaaaaaaa
taka prawda no na kefe takie wyzwiska leca ze juz nawet na nie uwagi nie zwracam ;)

Gość Taka_prawda
Mi się zawsze chce śmiać :D Ludzie muszą mieć jakiś problem ze sobą żeby się tak wkurzać dyskutując o duperelach.

Gość Ksieżyc...
a ja mam brzydkie włosy, ale i tak nigdy bym ich nie skróciła, bo dla mnie krótkie włosy są po prostu brzydkie, nawet nie wiem jak grube, lśniące zadbane. Krótkie fryzury są niekobiece.

:D autorko ulzyło ci jak sie wypowiedziałas bo nic wypowiedzia nie wnosisz długie włosy sa sliczne jak dbasz z tym sie zgodze ja mam długie i zdrowe

Gość monikaaaaaaaaaaaa
no wiem :) ja przychodze sie wyluzowac a niektórzy podokuczac innym :) nawyzywac i zmieszac z błotem ;D

Gość gfgef
ja mam krótkie i sa sliczne :) nie chce długichh a powodzenie mam wielkie :)

Gość Taka_prawda
myszka83 ----> jak widać to nie jest tak oczywiste. Gdyby by było to nie wywiązałaby się dyskusja.

Gość huligan
skoro masz takie powodzenie kobieto to co tu robisz kobieto teraz o tej porze , dziwne że żaden facet nie zaprosił Ciebie na kawe w niedzielę wieczór :) podaj namiary do siebie

jejku- jedne kobiety wyglądają dobrze w długich, inne w krótkich... wśród posiadaczek długich włosów są takie, którym one zupełnie nie pasują... albo są zwyczajnie zaniedbane... wśród tych, które mają krótkie włosy też tak jest... może się zdarzyc, że pięknie wymodelowana fryzura za żadne skarby nie pasuje do twarzy jej posiadaczki... i co wtedy? znam osobę, która ma długie, prosto obcięte, śliczne włosy- wygląda w nich bardzo ładnie, dodają jej uroku... gdyby je obcięła, też pewno nie wyglądałaby źle, ale skoro woli takie...?

Gość hmmmmm ......................
Kolejny bardzo żenująco głupi temat............. A tak na marginesie, mam długie, bardzo ciemne kręcone włosy .... Troszkę przy nich pracy, ale faceci po oczach najczęściej wymieniają właśnie je, gdy prawią mi komplemanty ... :P

Gość gfgef
huligan wlasnie ze jestem zaproszona na ciacho i herbate :P ale to dopiero za 2,5 godziny

Gość o jaceijacieee
hmmmmm ...................... dalbym sobie jaja uciac ze jestes blond

zgadzam sie, że brzydkie czyt. wysuszone, cienkie, rzadkie, porozdwajane długie włosy efektownie nie wyglądają, ale tez nie do każdej twarzy pasują krótkie fryzurki, po prostu wystarczy trochę wyczucia, samokrytycyzmu w dopasowaniu odpowiedniego uczesania zarówno do kondycji włosów, jak i do twarzy :)...

Gość Taka_prawda
Niektórzy nie rozumieją tematu i piszą, że jest żenujący :O Mają do tego prawo, ale proponowałabym poćwiczyć trochę czytanie ze zrozumieniem ;)

Gość Taka_prawda
Po co sią w takim razie udzielasz na żenującym topiku?

Gość Taka_prawda
Pewnie jesteś sfrustrowany/a bo ci jakoś nie wychodzi :D