Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka_prawda

Większość kobiet wygląda brzydko w długich włosach

Polecane posty

Gość hmmmmm ......................
eh ... szkoda gadać ..... To forum coraz głupsze ma tematy .... Kiedyś można było, wśród tego bagna jeszcze coś ciekawego znaleźć, a teraz coraz gorzej .... Jeśli temat nie jest żenujący, to jaki? Tyle fryzur, ile kobiet ... I tyle!

Gość Taka_prawda
No i co? Podnieciłeś/aś się z tego powodu? :D

Gość Taka_prawda
To bardzo się cieszę:D Zaglądaj tu częściej, nie krępuj się!Pozdrawam :D

\"nie chce długichh a powodzenie mam wielkie\" powodzenie nie zależy od długości włosów _________ d l a__ m n i e krótkie włosy są niekobiece, zdanie innych mnie nie interesuje, w końcu są różne gusta __________________________________ \"zgadzam sie, że brzydkie czyt. wysuszone, cienkie, rzadkie, porozdwajane długie włosy efektownie nie wyglądają, ale tez nie do każdej twarzy pasują krótkie fryzurki, po prostu wystarczy trochę wyczucia, samokrytycyzmu w dopasowaniu odpowiedniego uczesania zarówno do kondycji włosów, jak i do twarzy ...\" nieefektownie, ale brzydkie włosy zawsze wyglądają źle i obojętnie jakiej są długości - tak ja uważam Myślę, że ważniejsze od samorytycyzmu jest wyrażanie siebie m. in. poprzez ubiór, uczesanie, makijaż... Ja psychicznie źle czułabym się w krótkich włosach, nie mogłabym na siebie patrzeć, a długie bardziej podkreślają moją osobowość i tego nie ma nikt prawa podważać.

w ogóle nie zgadzam sie ze zdaniem autorki.. większość kobiet ma przynajmniej preciętne włosy, cienkie i zniszczone widzi się o wiele rzadziej i moim zdniem jeżeli kondycja włosów nie jest zła, to im dłuższe tym młodziej się wygląda.

Gość mam taki sam problem
Mam wypielęgnowane, zdrowe włosy do połowy pleców. Jednak nie sa one najgrubsze, są dosyć cienkie i delikatne - taka "śednia krajowa". Czasem wydaje mi się, ze są całkiem w porządku, innym razem, ze są beznadziejne. Moze lepiej je obciąc, jak myślicie?

Gość Hmmmmmmm...
Nie obcinaj. Nie lubię dziewczyn z krótkimi. Krótkie włosy maja te leniwe, którym nie chce się o nie dbać. Wyglądają jak stare baby.

Gość mam taki sam problem
No tak, gdybym miała ze 2 razy więcej włosów to bym się nie zatanawiałam nad obięciem bo też wolę długie.Mam jednak takie jak azjatki, bardzo proste i oklapnięte (nie są za to tak grube jak u azjatek :O ).

Ja niestety naleze do osob, ktorych natura nie obdarzyla bujna czupryna. I wlasnie dlatego nie mam dlugich wlosow, zreszta i tak w krotszych mi ladniej. Mam wlosy do ramion, mocno wycieniowane. Mimo iz kocham dlugie wlosy wiem ze nigdy ich nie bede miala, bo jak odrastaja to wisza mi bez zadnego wygladu. Aha, i mysle, ze dlugosc wlosow nie jest wyznacznikiem kobiecosci i seksualnosci. Kazdemu jest ladniej w odpowiedniej fryzurze.

Gość a zauważyliście że
większość dziewczyn ma teraz dlugie wlosy? Zwłaszcza gimnazjum/liceum...

Gość ladnie wygladaja dlugie
zdrowe wlosy, nie kazdy moze takie miec, ja np. mam średniej dlugosci wlosy sa zdrowe ale nie lubie jak sa za dlugie bo jest z nimi problem dluga schna i sa ciezkie:/ raz na miesiac , dwa je podcinam o kilka cm prawie zawsze fryzjer kilka razy sie pyta czy napewno ma podciac bo szkoda takich wlosow... na dlugie wlosy trzeba miec czas i cierpliwosc:P

Gość a ja wolę długie
większość dziewczyn ma włosy do ramion, wycieniowane, proste a ja wolę się wyróżniać w tłumie - i często zbieram komplementy za swoje długie rude loki... no ale co kto lubi.

Gość Patrycha
Nie prawda ze wiekszosc osob wyglada zle w dlugich wlosach. Owszem, jezeli ja mma dosc cienkie wlosy to nie bede zapuszczac ci hdo pasa. Ale niech nikt nie mowi ze sie brzydko wyglada w dlugich albo ze krotkie wlosy sa niekobiece. Ja osobiscie mam do ramion i mi taka dlugosc odpowiada. A to ze jakas dziewczyna ma krotkie to wcale nie znaczy ze jest niekobieca. Mozna byc bardzo kobieca majac krotkie wlosy. Grunt to zeby fruzyra wspolgrala ze strojem, i przede wszystkim pasowala do ksztaltu twarzy. Aby wlosy byly zadbane nie bylo odrostow i rozdwajaacych sie koncowek i bedzie dobrze. Tyle ode mnie;D dzieki za uwage^^

Gość ...adto
Boże. Będą się przejmować włosami. Tak jak by włosy były najważniejszą rzeczą na świecie ^.-

Gość aga.krakow
"A tak na marginesie, mam długie, bardzo ciemne kręcone włosy .... Troszkę przy nich pracy, ale faceci po oczach najczęściej wymieniają właśnie je, gdy prawią mi komplemanty ... " taaak ..wow.. ja własnie mam długie,grube falowane ciemny brąz ..nie szope ..bo stosuje odzywki i jedwab...wydawało mi sie ze są w porzadku ale wszyscy mi mowią zebym przefarbowała na blond scieła na krotko i prostowa.. nawet moja mama..nikt nie powiedział ze są ładne ..ale mam gdzies wyglad dbam o siebie baaardzo kupuje ciuchy w maxmara itp.chodze do kosmetyczki,fryzjerki,robiłam depilacje laserem,chodze do solarium (nie jak typowe solary codziennie na 15min.) mam 175 i waze 49kg,mam duze brązowe oczy ..niby ladna ..hehe ..a wszyscy maja mnie za brzydala i co ?

Gość po co te sprzeczki?
Jednym ladniej jest w krotkich a innym w dlugich ,kazda fryzura powinna byc dopasowana do twarzy. Znam dziewczyne,ktora miala naturalnie krecone ,geste ,lsniace i ciemne wlosy,ale zeby sie jakos wyrozniala z tlumu to nie.Nic szczegolnego,ot zwyczajana dziewczyna,ani brzydka ani ladna.Rok pozniej spotkalam ja przypadkiem na miescie i ledwie poznalam,bylam w wielkim szoku jaka ona jest sliczna ,a wloski sciela na bardzo krociutko.Od czasu sciecia wlosow powodzenie ma niesamowite.Faceci za nia sie ogladaja na ulicy i nie z powodu dlugich wlosow hihihihi,ona tak wypiekniala z ta nowa fryzura ,ze wyglada jak zawodowa modelka-pieknosc.Wiec nie opowiadajcie ,ze dlugie wlosy dodaja urody bo niektorym ja zabieraja :)

ale ja krótkich włosów nie mogę mieć bo mam zbyt gęste i gdybym się ścięła na krótko to nie dałoby się ich ułożyć włosy, które nie są gęste mogą być krótkie

Gość laleczkaaa Chucky
długie włosy najlepsze!!! :D