Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słaba nastolatka

Mam za slabe nerwy!

Polecane posty

Gość Słaba nastolatka

Mam juz prawie 18 lat a wciaz zachowuje sie jak dziecko obrazam sie z byle powodu placze gdy mnie ktos krytykuje wiecznie sie doluje w sobie ja wiem ze mnie zaraz zaczniecie obrazac ale ja sie juz tego nauczylam i prosze robcie to bo chce sie do tego przyzwyczaic i zniesc to z szacunkiem jak dorosla osoba a nie jak dzieciak placzacy w poduszke jak z tym walczyc?????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość lamia55
grunt to zdac sobie sprawe,że cos jest nie tak. Ty juz jestes o krok dalej. Pstaraj sie w chwilach największych emocji, nie wybuchać, pomysleć o czyms innym i zdać sobie sprawe że nawet jak ktos mówi Ci cos niemłego może robi w obrinie wlasnej. najlepiej jak Cie ktos rozzłości, nie mow nic, nie krzycz tylko odejdź w spokojne miejsce i nawet jeżeli Ci to pomaga to sie wypłacz. ja tak mam-płacze tylko ze złości, a taka znowu nastolatką juz nie jestem:)pozdrawiam

A myślisz, że dorosła osoba znosi wszystko ze spokojem? Ja płaczę wtedy kiedy czuję bezsilność, że sobie z czymś nie dam rady poradzić. Krytyki nie da sie znieść obojętnie, można się obrazić, byle nie na długo :P Jeśli ktoś Cię krytykuje musisz pokazać, że sie z tym nie zgadzasz, musisz jakos zareagować. Nie obrażaj się tylko postaraj się udowodnić, że nie mają racji. A popłakać można w każdym wieku ... :D :D To przywilej nie tylko dzieci i nastolatkow...

Gość Słaba nastolatka
to jasne tylko ze ja juz probowalam zachowywac sie jak dorosla kobieta ktora nie przejmuje sie byle czym a tu popelnilam jeden blad i szef mnie ochrzanil w pracy przezywalam to pol dnia wczoraj a dzisiaj sie martwie ze jak jutro pojde do pracy znowu mnie ochrzani a ja tego nie zniose wtedy on mnie zwolni albo ja sie sama zwolnie a nie chce to by byl dopiero koniec swiata blagam doradzcie mi cos mnie rodzice nioe sluchaja a ja sama nie wiem co zrobic ze swoim zyciem

Gość twarda nastolatka
przelam lody to sie oplaca

Błąd w pracy, ochrzan od szefa... i co już koniec świata? Nie wiem co doradzić... Po prostu nie mozesz tego tak przeżywać bo znowu w pracy się pomylisz i faktycznie zarobisz znowu... Nie ma recepty na to. Ty chyba tak wszystko przyjmujesz do siebie, bo masz niską samoocenę... (przepraszam jeśli sie mylę) Dowartościuj się, możesz i dasz radę. Szef to nie jakiś nadczłowiek co ma wszechwładzę w firmie :D Nie jesteś jakąś słabiutką zastraszoną pracownicą, pokaż mu, jaka jesteś dobra w tej pracy, jakim dobrym pracownikiem jesteś. Zmobilizuj sie do działania... :D