Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marker009

seks???

Polecane posty

Gość marker009

myślicie ze w wieku 16 lat za wcześnie na seks? nawet gy jest se odpowiedzialnym i chce sie byc druga osobą do konca zycia?

Gość kamcioczek
zdecydowanie za wcześnie

Gość za wczesnie

myślę, że to typowe myślenie szesnastolatka... że jest się odpowiedzialnym i pewnym, że ten to ten na całe życie... jej...jeszcze milion razy może Ci się odmienić...

Gość marker009
zależy mi na opini doświaczonych :) dzieki za zainteresowanie

Gość martynkaaaaaaaaaa
kiedy zaczynasz uprawiac seks musisz byc przygotowany na to psychicznie, a także liczyc się z konsekwencjami. 16 lat to absolutnie nie jest wiek na seks. seks jest dla ludzi dorosłych. sama co prawda zaczęłam w wieku 17 lat(przypakowy partner, 4 stosunki), a potem odczekałam 2 lata, bo chciałam do tego dorosnąc. pozdrawiam, ale jak musisz brzdącu to chociaż w gumie.

Gość BLOND BARBIE24
a ja sie zaloze ze nie bedziesz do konca zycia z osoba ktora poznales w wieku 16 lat...takie zycie...no,gdybys byl to bylbys wyjatkiem od reguly i bym bardzo bardzo Ci pogratulowala.

Gość taka jakas see
ja zaczelam byc z moim obecnym mezem w wieku 16 lat a stosunek zaczelismy w wieku 17lat on 18lat teraz mamy po dwadziescia pre i mamy nadzieje byc ze soba do konca zycia