Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wągrówka

Super maseczka na wągry i zmarchy - kto sposował?

Polecane posty

Gość gfdg
chciałąm ostatnio kupic , ale wszystko mnie uczulka i przyznam sie ze sie troszke bałam :)

Gość Wągrówka
Własnie mam ten sam problem. Mam wrażliwą cere i tylko kosmetyki dla alergików jakoś znoszę. :). Może ktoś kto ma ten sam problem przetestował? Czy jeżeli mam np kilka naczynek koło nosa to mogę tej maseczki użyc.?

Gość gfdg
powiem ci ze miałam z daxa ta maseczke bardzo nawilzajaca z aloesen i kwiatem pomaranczy, bardzo fajna ale mnie tez uczuliła, tzna miąłam po nij czerwone plamki, tzw liszaje

Gość Wągrówka
Podbijamy

Gość Wągrówka
No to czekam na relacje :)

udalo mi sie ja kupic i wlasnie zaraz bede oczyszczac twarz i przygotowywac pod maseczke. ciezko ja kupic, przynajmniej u mnie na wsi. dopiero w szostym sklepie dostalam :)

juz po :) przyjemny zapach i rewelacyjne uczucie goraca tuz po nalozeniu. szkoda, ze to ciepelko tylko sekundke trwa :( Masowalam cale 10min twarz jak zaleca sie. Efekt: zamkniete pory, skora miekka i matowa. Bardzo ladnie wchlania sie krem :) chyba najprzyjemniejsza maseczka jaka stosowalam. przypomina zabieg domowej mikrodermabrazji. A tak w ogole to z tej serii jest i domowa mikrodermabrazja w sloiczku. tez pewnie calkiem przyjemna :)

Gość Sound_Mode
Ja uzylam tej maseczki dwa razy i musze przyznac, ze daje calkiem fajne efekty :) Chcialabym kupic z tej serii mikrodermabrazje, ale obawiam sie, ze jestem za mloda, a nie chcialabym przyzwyczajac cery do czegos, co jest wskazane dla osob powyzej 35roku zycia. Mam 22lata i kusi mnie,zeby kupic to sobie. Jak myslicie, czy nie za wczesnie ?

jak dla mnie bomba.Maseczka swietnie nagrzewa.Mikrodermabrazja z vulkaniku zalecana jest po 35 r zycia a maseczka po 30 poniewaz ma działanie równiez przeciwmarczkowe:)

nie polecam tej mikrodermabrazji dla twojej cery,po prostu jest jeszcze za wczesnie a mocro ma to do siebie ze działa naprawde mocno.Poczekaj. Jak dla ciebie to polecam peeling drobnoziarnisty daxa saszetak w cenie ok 1,7 a działanie rewelacyjne:) Prowadze drogerie od dobrych kilku lat,więc jaką wiedze na ten tamat mam.Pytajcie jesli chcecie:)

Gość Sound_Mode
Dziekuje wisienka za rade :) Na pewno wyprobuje ;)

no problem! Zmykam już,ale jesli ktoś ma jakies pytania chetnie wieczorem służe porada.POzdrawiam

Gość mikrodermabrazja wcale
nie jest dla starszych ludzi, ponieważ nie tylko spłyca zmarszczki, ale moze też poprawić stan tłustej cery, z rozszerzonymi porami i bliznami. Myślę, że śmiało mogą używać jej nawet nastolatki z tłustą cerą (ale bez pryszczy).

Ja wypróbowałam tę maseczkę, rzeczywiście jest super, ale przed jej nałożeniem zrobiłam sobie parówkę z wody mineralnej nestle, rezultat zaskakujący, polecam

dzisiaj rano buzka tez ladna po tej maseczce. chyba stanie sie moja ulubiona :) tez zgadzam sie, ze za wczesnie nie nalezy jej uzywac. dziewczyny poczekajcie troche bo poki co sama mlodosc was zdobi a jak bedziecie miec trzydzieche i zaczniecie zauwazac drobne zmiany to wtedy nie bedziecie mialy po co siegnac. wszystko stopniowo a nie \"z grubej rury\". Pozdrawiam :)

Gość szczerze napisze kobieta
właśnie że zmarszczok trzeba zapobiegac a nie z nimi walczyc gdy się juz pojawią jestem po trzydziestce, przedtem nie używałam nic co by zapobiegało zmarszczkom i teraz te peelingi i mikrodermabrazje nic nie dają

ja tez juz po trzydziestce :) nigdy nie uzywalam kosmetykow nieodpowiednich dla wieku bo pozniej konczy sie arsenal. I jak pojawiaja sie powazniejsze zmiany to skora przyzwyczajona do ciezszego kalibru nie reaguje juz dobrze na kosmetyki. ta maseczka wygladza istniejace zmarszczki a nie zapobiega im wiec 22-latka nie powinna jej stosowac a rzeczywiscie porzadny peeling :). Mysle, ze dopiero kolo 40-stki pojawiaja sie zmarszczki glebsze i nie mimiczne. Ale kazda skora jest inna. Ja w kazdym razie zrezygnowalam z tej wulkanicznej microdermabrazji bo jest po 35 roku zycia. A ja nie mam ani tyle lat ani takich problemow z cera. Zreszta chodze na zabiegi microdermabrazji do lekarza tyle, ze nie w zwiazku ze zmarszczkami. milego dnia :)

Gość black latte
Do twarzy z pękającymi naczynkami polecam super peeling Dermika Meritum, enzymatyczny. Jest super.

Gość mikrodermabrazja wcale
Bez przesady, to jest tylko kosmetyk drogeryjny. Z mikrodermabrazją wykonywaną w gabinetach lekarskich czy kosmetycznych ma niewiele wspólnego.

Gość kogutkaaaaa
upupup

Gość Galatasaray
Ta maseczka moim zdaniem nie nadaje sie do cer skłonnych do pękających naczynek. Jest rozgrzewająca więc uważajcie z tym stosowaniem jej za często.

Gość Wągrówka
Ja mam 16 lat... i co nie moge tej mmaseczki? Mam mase pryszczy i zaskórników....

Gość tjaaaaaaaa
troszkę za młoda jesteś, poszukaj czegoś stosownego do Twojego wieku.

jak masz pryszcze i zaskorniki to tym bardziej nie nakladaj rozgrzewajacaej maseczki, ktora trzeba masowac. naloz sobie maseczke z glinki zielonej np.argiletz

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://yee.pl