Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do tyłu

gdybys cofnął/ęła czas to.........

Polecane posty

chciałbym ... NIGDY go nie poznac.. bo teraz nie umiem przestac o Nim myslec..:(((((((((((

Gość joelle
nie zabrałabym go ze sobą n a ten wypad ze znajomymi teraz pewnie bylibysmy razem :(

Zaakceptowalabym, ze mnie porzucil, zamiast biegac za nim jak wariatka a potem szukac zemsty. Nie warto bylo. Gdybam wiedziala to co teraz, to bym to zupelnie inaczej rozegrala. :)

Gość fsdf
nie życzę mu źle - powiedz jasniej :P

Gość kraksa02
uf

Gość Olka34
Wywaliłabym go na zbity pysk kiedy się dowiedziałam o zdradzie... A tak dałam mu szansę... Nie wiem po co...

Gość to bym sobie zrobila dzieci
ale za tego dupka bym jednak nie wyszła za mąż. :O

Gość gdybym mogla cofnac czas
nie wdalabym se w romans, ktory zrujnowal mi psyche. a mialo byc tak pieknie.😭

Gość depressed now
...to chciałbym wrócic do okresu sprzed 11lat i wykonać jeden telefon, którego nie wykonałem wtedy, a miałbym szansę przynajmniej spróbować z byłą dziewczyną... a tak nie wiem czy to dobrze się stało, żeśmy się rozminęli czy nie...? Męczy mnie to, bo wiem, że jej się nie ułożyło i zastanawiam się jakby to mogło być, gdybyśmy zostali ze sobą... głupie ale prawdziwe.

Gość zadzwon moze
jeszcze nie jest za pozno.no chyba ze jakos ci leci, ale jej sie nie ulozylo. probuj czlowieku, moze jestescie sobe pisani. chociaz podobno nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki. ja wciaz walcze o milosc:) ktora nie ma racji bytu.to jest dopiero glupie. ponizac sie przed facetem,ktory cie juz nie chce.to wlasnie ora moja psychike, ze nie umiem zapomniec o kims kto mnie juz nie chce. glupie ale jakze prawdziwe🖐️ i trzymaj sie chłopaku:)

Gość depressed now
nie mogę wrócić do niej, to już przeszłość... ale żałuję, że nie spróbowaliśmy ze sobą być, bo miałbym dziś pewność, że była mi pisana albo nie... a tak tylko odżyły wspomnienia...

o wiele większą wagę przykładałabym do nauki w Liceum i nie przejmowała się pewnymi osobami / sprawami

Gość aaaaaaah
... nie zostawiłabym faceta którego naprawde kochałam. Teraz został tylko smutek - oj te błędy młodości ...

Nie odeszłabym z pracy, w której mimo niskich zarobków i męczących dojazdów czułam się świetnie...dzisiaj nigdzie nie mogę się odnaleźć :O...

Gość zadzwon
to po co zaprztasz sobie glowe skoro sam przyznajesz, ze to przeszlosc? ja nie umiem przejsc do tego, ze TO JUZ PRZESZLOSC dlatego jest mi zle, bo mimo uplywu czasu, cholernie tesknie za kims kto jest na wyciagniecie reki, ale nie chce spotkania. bylam chyba jedna z wielu a teraz tylko przeszkadzam. boli i sama rozdrapuje rane,bo nawet kiedy zamyam oczy widze jego cholerna usmiechnieta twarz. chce zapomniec a nie potrafie.

Gość depressed now
do zadzwon: chciałbym ją zobaczyć, ale nie wiem czy to ma sens... ja mam żonę, ona jest sama... mimo wszystko chciałbym ją zobaczyć..

Gość depressed now
... no i jeszcze bardziej bym się wziął za anglika ,bo nie mogę sie go wyuczyć jak trzeba, a w ogóle to najpierw powienienem zdobyć jakiś konkrenty fach, a dopiero potem iść na studia

Gość zadzwon
marudzisz, chcialbym ale sie boje co? zadzwon do niej, spotkaj sie, przekonasz sie czy warto o niej marzyc.... itp jak ja bym chciala zeby moja milosc do mnie zadzwonila. a o sens to ty mnie nie pytaj, bo zobacz co ja wypisuje. widzisz sens w tej jednostronnej juz milosci? napewno nie.

Gość ja nie rozwiodlabym sie
z bylym juz mezem, bo teraz dopiero zrozumialam, ze bardzo mnie kochal, pobladzil zyciowo , ale nie byl zlym czlowiekiem. i nie wyszlabym drugi raz za maz, za czlowieka, ktorego kocham ale ktory jest moim przeklenstwem.

Gość depressed now
do zadzwon: to ja zostawiłem otwartą furtkę, żeby skontaktowała sie ze mną jesłi będzie chciała, ja bardzo chciałbym ją zobaczyć choćby ostatni raz, ale ona już chyba nie chce... nie chce jednak naruszać swojego spokoju, moje odezwanie się po latach spadło na nią jak grom... a ja tak bym chciał ją zobaczyć... ;(

Gość zadzwon
co rozumiesz przez otwarta furtke? wpuszczasz mnie w maliny albo drwisz .Skup sie i zajrzyj swojego wnetrza. czego chcesz, bo nie nadazam za toba. nie chcesz dzwonic to napisz maila albo juz sama nie wiem. walczysz albo sie poddajesz. twoj wybor. ja zachecam cie do tego, zebys to ty zadzwonil. w koncu facet jestes nie? zrob ruch, ona pewnie odp. ja bym chciala zeby moja podlota sie odezwala, atu nic. poczta pusta, telefon milczy, gg ignoruje. moze kiedys zmadrzeje i sie otrzasne z tego chorego uczucia

Gość depressed now
zadzwon - Ty jesteś dziewczyną??

Gość depressed now
zadzwon: ja bym chciał ją po prostu po tych latach zobaczyć..., ale choć chciała początkowo bardzo, teraz już się nie pali do tego.

Gość zadzwon
nie,:)nie jestem dzewczyna. jestem kobieta to ta sama plec gdybys mial problem:D w kazdym razie tak mi sie wydaje. a co zdziwiony? Co niby takiego napisalam co nie pasuje do kobiety? Moze to, ze namawiam ciebie do zadzwonienia do bylej, chociaz masz zone? prowokujesz mnie czy co?

Gość zadzwon
nie pali sie do spotkania? a skad wiesz skoro z nia nie rozmawiasz? wkrecasz mnie chlopaku???:D

Gość zadzwon
jezdes czy cie nie ma?

Gość trytry
pewnie, że dzwoń

Gość zadzwon
i wyploszylam ptaszka:D