Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do tyłu

gdybys cofnął/ęła czas to.........

Polecane posty

Gość zadzwon
i nie zadzwonil. zadzwonil ktos inny i mam dola jak stodola.

Gość depressed now
zadzwon: a co tam się stało, skąd ten dół u Ciebie, jeszcze jakiś inny absztyfikant się odezwał? ;) MOja była milczy... ja też...

Gość zadzwon
absztyfikant, tez wymysliles. z jednym sie nie uporalam przez szmat czasu a ty tu zarty sobie robsz. nie ten klimat dolowania. sfera rodzinna

Gość zadzwon
milcz skoro myslisz ze to dobre dla was. ja tez sie chyba zamkne na jakis czas. w szafie najlepiej i zaczne wyc. tylko nie wiem kiedy bedzie pelnia. fajniej by bylo

Gość zadzwon
spadam bo moj dolowca wlasnie pod garaz podjechal.🖐️

Gość Alishkha
nie chcialabym cofac bo znow musialabym przechodzic przez t wszystko zeby osiagnac to co mam.

Gość xfaa
depressed now i co nadal zastanawiasz sie nad problemem? zadzwonic , czy nie zadzwonic?

Gość zadzwon
depressed sei juz nie zastanawia. poddal sie

Gość depressed now
zadzwon: ... nie zadzwonie, ja wykonałem po latach pierwszy kontakt na gg, potem telefon, chciałem sie spotkać, ale ona nie chciała, odczułem, że nie chce rozdrapywać juz tego, za duży dla niej ból, chce się wyciszyć i ja nie będę jej przeszkadzał... a co u Ciebie?

Gość zadzwon
bez zmian:( i raczej na lepsze nie zanosi. a jeszcze syn mnie doluje bo oblal egzamin:(

Gość zadzwon
a wracajac do ciebie to chyba masz racje. nie warto walczyc skoro druga strona nie bardzo chce albo nie wie czego chce. moze mnie tez minie.wyleczyc sie chce. tylko lekarstwo gorzkie:(

Gość depressed now
rozumiem Cię zadzwon... przykro mi, czas leczy rany, ale nigdy nie mów nigdy

Gość depressed now
nie ukrywam, że ogromnie chciałbym mimo wszystko ją zobaczyć, ale zostawiam to jej... jesli ona będzie chciała to w porządku, jeśli nie ... trudno, życie toczy się naprzód. W każdym razie życzę jej wszystkiego najlepszego, aby mogła znaleźć w końcu odpowiedniego faceta, z którem będzie szczęśliwa...tym uszczęśliwi i mnie ...

Gość zadzwon
w moim przypadku nigdy sie sprawdzi. on NIGDY sie juz do mnie nie odezwie. a wiesz co jest najgorsze? ze tak naprawde to nie wiem dlaczego ? smutne ale prawdziwe. moge tylko przypuszczac, ale prawdy nigdy sie nie dowiem

Gość zadzwon
masz serce albo tylko tak na pokaz? fajnie, ze zyczysz jej wszystkiego naj.. ja bardzo chcialabym spotkac sie z nm i wyjasnic co nieco. moze wtedy dotarloby do mnie cos, co przegapilam. bo napewno cos przegapilam.

Gość zadzwon
sama sie drapie po stupku! ale glupolek jestem. przypomnialo mi se jak powtarzal- nie martw sie , bedzie dobrze.

Gość depressed now
zadzwon: nie wiem jak się rozstaliście, dlaczego... ale wiem, że taki bład jaki ja popełniłem czekając na telefon od niej, a ona ode mnie to myślałem, że tylko w książkach, filmach znależć można... Gdybym cofnął czas to zadzwoniłbym jednak i zobaczyłbym jak to się potoczy, i może na dłuższą metę nic by z tego nie wyszło, ale może utrzymalibyśmy się do dziś, zważywszy że była moją pierwszą kobietą, co powoduje, że nie mogę o niej zapomnieć i nigdy nie zapomnę ... Nie wykorzystaliśmy szansy w przeszłośći, byliśmy chyba jeszcze przestraszeni, niedojrzali... Teraz, gdy wiem jak ułożyły się nasze życia, moje dobrze, a jej źle, strasznie chciałbym, aby odnalazła spokój i szczeście, wtedy i ja będę spokojny i szczęśliwy...

Gość zadzwon
depressed trzymaj sie chlopaku. odpocznij przez wekeend.

Gość depressed now
dzięki, wzajemnie zyczę CI spokoju i odpoczynku...3maj się ciepło

Gość zadzwon
powinna docenic to, ze ma w tobie przyjaciela. bo tak mi to wyglada, chociaz cos tam do niej czujesz:) ale to slabiutkie jest. a ja tego podlejca wciaz kocham, pytam sebie za co po co? widocznie sama lubie sie maltretowac.ozesz tY!!!! niech ja cie kidys dopadne!! nie wiem co ci zrobie. to tak sobie pisalam na poprawe humoru.terapia:D dobra trzymaj sie i pa 🖐️

Gość depressed now
zadzwon cyt." powinna docenic to, ze ma w tobie przyjaciela. bo tak mi to wyglada, chociaz cos tam do niej czujesz ale to slabiutkie jest" lepiej nie mogłaś tego ująć... to rzeczywiście chyba przyjażń, ale żona powinna chyba się trzymać od tego z daleka...

Gość zadzwon
depressed hm, oszczedz zonie opowiesci o twojej przyjazni. kurcze a moze ty mnie naprawde podpuszczasz? moze to ty jestes tym podlejcem???? byłoby śmiesznie, jakby się okazało, żeś moją byłą... nie byloby smiesznie, przykro by mi bylo, ze smiejesz sie ze mnie.

Gość zadzwon
😠 a nie wiem czy jest cos gorszego od zlego i głodnego L W A !!!!

Gość greeta24
gdybym cofnęła czas to chciałabym mieć znowu 18 lat :-)

Gość depressed now
zadzwon: oszczędze żonie tej szczerości nt/przyjazni z byłą... czasami jednak nie powinno się chyba wszystkiego mówić..?

Gość zadzwon
wiesz depressed co? mysle, ze pokpiewales ze mnie i to ostro:( chcialabym sie mylic. wracaj kroliczku do norki...

Gość depressed now
zadwon: o co Ci chodzi, bo nie kumam? .......... Nie zawłaszczamy topika , po prostu dyskutujemy...wszyscy mogą...