Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Exotic

Urządzam casting do mojego serca Chetni?

Polecane posty

Po bolesnym rozstaniu postanawiam podniesc glowe do gory , otrzec lzy i dazyc do szczescia ale z moim kompanem ; ) Aby go znalezc przemierzam co rusz do pracy inna drogą, zagladam w krzaki obserwuje przystanki hihhi; ) zartuje;) Czy sa jeszcze mezczyzni ktorzy szanują kobiety? ktorzy nie sa egoistami? ktorzy potrafią kochac sercem? sa spontaniczni? potrafia zaimponowac kobiecie nie miesniami lecz sila umyslu? eleganccy, pachnacy i przystojni zarazem? jesli tak to ja takiecho pragnę poznac ;) hihi moze teraz się uda;) :P Pozdrawiam :)

w necie nie znajdziesz. przeciez kazdy facet (tymbardziej ten z kafe) widzi nas jako zapryszczałe, otyłe i żałosne kaszaloty :P pozatym. takie topiki też zalatują desperacją

Eee nie wierze ze w necie si enic nei znajdzie ... w koncu ja tez w nim urzeuje a jeste normalna hehe nie ma ludzi gorszych z netu ; ) eee tam desperacja ; p wcale nie;)

no to juz wykluczajac moje pierwsze 2 wstepne tezy. naprawde chcesz faceta z babskiego forum :P?:D

madchen---> i po co uogólniasz ? :P nie każdy facet tak myśli ;)

Gość blebleblu
Najlepsze jest to , że możesz być super dziewczyną, wygląd, charakter. Może tak jest? Może podaj jakieś namiary na siebie. Adres, nr karty kredytowej.Albo mail wystarczy

Gość blebleblu
znalazłem

Gość niektórzy myslą że macie
jeszcze wklęsłe tzytzki i nie chcecie ich nam pokazywać

Gość blebleblu
a ile masz lat, skąd jesteś ?

super fajna dziewczyna z super fajnym wygladem i karta kredytową NAPEWNO nie jest zmuszona szukać w ten sposób. znaczy próbuje wejsc w jej psychike :P graf- uogólniam, bo jestem z natury pesymistką. :P *wyciągłam z worka desperatów .

hehe... nie jestem zakomppleksionym paczkiem z pryszczmai na czole ukrywajacym sie na forum ; ) jestem atrakcyjna tzn chyba mam powoidzenie po tym wnioskuje.. ale nie chce si epokazywac teraz bo w rzeczywistosci moga leciec na cos innego niz intelekt dlatego jestem sama;)

Gość blebleblu
masz 21 lat ?jesteś z ..... ?

ja Ci tam źle nie zycze, powodzenia w poszukiwaniach. lepiej już sobie pójde bo Ci psuje topik . każdy powinien szukać swojego szczescia na swój sposób:) pozdrawiam

Gość bardzo fajny chłopak
Autorko:) A skąd jesteś?

Gość bluetoy
na pewno masz 21 lat. Jestem trochu starszy i co ?