Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do allegrowiczek

Bardzo proszę was allegrowiczki wyprzedające ciuszki dziecięce....

Polecane posty

Ja też uważam, że jakość markowych ubrań jest lepsza, chociażby własnie w długim użytkowaniu. Czasem jednak udaje się trafić na jakoąś tanią perełkę :)) Mnie np szkoda dać 30 złotych za nowe body z H&M jam można dołożyć jeszcze 20 i mieć super sweterek. Chodzi mi o to, że np w H&M, wg mnie, za bardzo się cenią z odzieżą "bieliźnianą". A powyższy przykład to po prostu klasyka ;)

A w ogóle, fajnie - wszystkie trolle o tej porze:a) śpiąb) są w szkole:D

mnie też szkoda, dlatego kupuję za 1/4 ceny lub taniej ciuszki na allegro w stanie idealnym albo bdb. nie mam oporów, dzieci się nie pocą ;) A ile razy założone? :)

Poza tym na takim allegro na prawdę jest taka konkurencja, można się tak obłowić, że to lepsza impreza niż bieganie po sklepach - gdyby nie allegro to do dziś nie miałabym spodni ciażowych - niby duże miasto a oferta tak, że pół miasta zleciałam i 2 sklepy w miarę znalazłam.. a mozele z 1990 roku :) dzwoniaste i bufiaste ;)Dla dzieci ciuszki są, fakt, ładne, ale japś na allegro 100 razy większy wybór..

Gość o rany ...jak można pisać
że wszyscy sprzedają szmaty ! Moja kuzynka ma dar wyszukiwania fajnych i tanich rzeczy .Nigdy nie trafiła na szmate ! jednak nie kupuje na aukcjach butów ,bo te musza byc nowe ! Przecież jesli ktos chce to kupowac to zawsze bedzie w sprzedazy !

Dziękuję ale piękny okres to mi się dopiero zaczyna, mam nadzieję, bo do tej pory to raczej spędzałam dnie nad muszlą. Noce też ;)

o rany ...jak można pisaćA co się przejmujesz? Ja się nie przejmuję mimo, że kupuję używane. kady kupuuje na co go stać albo co uważa a stosowne :-)Ja nie mam manii kupowania nowych iuszków mimo, e gdybym się uparła, to bym nakupowała... ale od razu widzę ile kasy tracę! 2 razy założę i do szafy... uważam, że szkoda kasy, choćbym na niej spała, szkoda i już na nówki za 50-60 zł 1 szt :)

ngLKa no to teraz bedzie już tylko piękniej! Zazdroszczę Ci tego bycia w ciąży (ale w pozytywnym znaczeniu!) ja już mam dwie ciąże za sobą i jak na dzisiejsze czasy to niestety musi starczyć. No chyba, że Bóg zadecyduje inaczej ;)

Ja ostatnio np upolowałam nowe z metką czerwone bojówki z Early Days za 30 zł a nowe spodnie z H&M za 20! I jak tu nie wielbić Allegro? ;) Tylko trzeba być cierpliwym i wypatrywać okazji! ngLKo a macie jakieś przeczucia? Ja np, w pierwszej ciązy byłam przekonana, że bedzie chłopiec a okazało się że to Julia :)) Teraz byłam pewna, że będzie kolejna córa, no i proszę mamy naszego Szymonka! he he he

Tak, mam przeczucie, że rodzina i wszyscy znajomi się na mnie uwzięli bo jeszcze nikt nie powiedział "o, a może dziewczynka". wszyscy "wróżą" i życzą syna. :)))))To ja po złości urodzę córę, a co :-)Wiesz, po cichu myślę, że to będzie dziewczynka. a przynajmniej liczę... :)

Ano też zdarzyło mi się kupić zestaw nowych firmówek za... kilkanaście zł. To rzadkie okazje ale prawdą jest, że jak się umie i przede wszystkim CHCE szukać, to się znajdzie :)Znikam z pola widzenia

schabie - jak czegoś nie ma w pl to może sobie kosztować za wielką wodą nawet pół euro a i tak będzie to coś innego niż wartość dla kogoś z PL pod względem jakości ubrań:-)Ok, serio znikam, się jako nie mogę oderwać :)

ngLka, ja też mieszkam w Szczecinie. W H&M też można kupić tanio, bo sa czasem max przeceny, zp z 120 zł na 19,99 Moja córka ostatnio pupiła sweter przeceniony z 249 na 39.99 :D Jak szukałam czapki zinowej dla małego, to w H&M byly za 14,90 tylko rozmiar nie pasował i kupiłam na rynku za 35 zł chyba... Chce Ci się na Allegro szukać, jak u nas takie zajebiste ciuchbudy są? Ciążówki jakie chcesz o ubrankach dla dzieci nie wspomnę... zawrót głowy po prostu... i możesz pomacać :)

Rafinko - daj no adresa tych zajefajnych ciuchbud bo wszystkie z mojej okolicy (centrum) mają ceny z kosmosu. jak byłam w Lublinie to obkupiłam się po pachy a u nas to koszmar, za śpiochy najniższa cena 15 zł a a jedne babka chciała ode mnie 28, chyba na łeb upadła! Przestałam chodzić po ciuchbudach bo mimo, że ładne rzeczy la dzieci to na prawdę ceny są straszne. Toż taniej w tesco nowe kupię :/

Tylko jak mi napiszesz, że słoneczne, to mi chyba taniej jednak przesyłka wyjdzie bo tam to mam kawałek :D

no jakie tam słoneczne :D koło Fali, naprzeciwko Kosmosu, naprzeciwko Dany w dzień dostawy jest 45 zł za kg, można kupić nowe z metkami ale ja kupuję w środe za 20 zł za kg, (koło fali w piątek jest za 20 zł)też są jeszcze fajne a nawet jak mają jakieś plamki to z reguły schodzą po odplamiaczu za takie malutkie ubranka to grosze płacisz i spodnie ciążowe też bywaja zarypiaste

Rafinko, dziękuję Ci bardzo, przydatne informacje. Do tej pory odwiedziłam 3 ciuchbudy - koło Apteki na Wyzwolenia, naprzeciw Urzędu miejskiego i na Niemcewicza. We wszystkich 3 ceny z kosmosu.Naprzeciw Urzędu właśnie był nowa dostawa i tam proponowano mi śpiochy za 28 zł.. inne rzeczy też przeglądałam, poniżej 10 za zwykłe zużyte bodziaki nie schodziło :/ A na Allegro firmówki w bdb stanie mona dostać nierzadko znacznie taniej, dlatego po tych 3 wizytach darowałam sobie dalsze wyprawy. Zajrzę przy okazji do tych, które opisałaś ;)

Gość Keep away
O rany, usmialam sie! :D Ta keep away firma musi byc jakas zajefajna!!! :D:D:D:D A propo ciuchow early days, czy tam atmosphere... faktycznie za woda kosztuja one tyle co nic :( i troche zal mi tych, ktore sie na to nabieraja... Ale moze faktycznie jesli w Polsce jest tak kiepski wybor i takie ceny, to czlowieka cieszy gdy wypatrzy cos z marka na allegro. W kazdym razie nie neguje. Pozdrawiam mamuski, fajny topik :) PS. pytanko, rzuccie okiem na ta aukcje i moze ktos mi wyjasni, co znaczy, ze bluzeczka jest w stanie dobrym, bo OPECZKOWANA :O (nr 9)

ale fajne słowo:) ubawiłam się, chyba chodzi o takie małe kołtunki