Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do allegrowiczek

Bardzo proszę was allegrowiczki wyprzedające ciuszki dziecięce....

Polecane posty

Gość bys sie wstydzila
czyzbym miala taka sile przebicia ,ze obawiasz sie posluchu u mnie?:D:Dnie no wymiekam:D:D:D

Gość helgaaa123
od razu widać, że to jedna i ta sama osoba:D zapewne sprzedająca te ubranka na allegro:O ten sam styl pisania:P

Gość bys sie wstydzila
zalosna hahahahahahahahahaha:D:D:Dto ty masz firme?:D:D:D:Dna allegro?:D:D:D

Gość aska1974
o widze ze jak zaczelysmy cie ignorowac to zaczelas sobie juz sama odpowiadac, najwyrazniej masz problem i to powazny z glowa. mysle ze najlepiej bedzie po prostu nie zwracac na ciebie uwagi, a co do tresci postow to twoje sa najbardziej dziecinne.

Gość bys sie wstydzila
taaaak:Dprowadze monolog ,by nakrecac wlasna firme:D:D:Dzalosna wez cos na wstrzymanie:D

Gość aska1974
bo to raczej ty piszesz z kilku pseudonimow popierajac swoje niby teorie dodajac tysiace emotow i nie podpisujac sie wiec piszesz monolog ktorego nie ma sensu dluzej ciagnac, wez idz odrobic lekcje bo jutro pani cie moze spytac.

Gość bys sie wstydzila
o czym ty do mnie piszesz?:Djakie ja mam tutaj poparcie?:D:Dcos ci sie pomylilo:D

Gość aska1974
no wlasnie nie masz poparcia tylko permanetne zaparcie i ci na mozg padlo, wypisujesz jakies glupoty dodajesz dziesiec usmiechow i myslisz ze jestes fajna. jak widze inne zaczely cie ignorowac i ja od teraz robie to samo.

Gość bys sie wstydzila
napisz cos pod nowym nikiem pustaku:D:Dpa

Gość aska1974
no tak jedyna odpowiedz idiotki obrazic kolejna osobe... to juz sie robi nudne.

Gość bys sie wstydzila
ooo mialas byc pod nowym pseudo:Dhmmm jak Kuba Bogu tak Bog Kubie czyz nie??? dobra ide odrabiac lekcje;)

Gość MOJE ZDANIE JEST JEDNO
A mnie muśi się podobać marka jest nieważna !!!!

Gość gość
Ja polecam ubranka dla dzieci ze strony allinside.pl, często robię tam zakupy i jestem z nich bardzo zadowolona :D Kupuję przeróżne ubranka, od bucików, bielizny, po sukienki, kurteczki, zawsze modne i po niskiej cenie

Gość LullaLu
Witamy wszystkie mamy w naszej bajce i zapraszamy do świata LullaLu! Zajmujemy się tworzeniem unikatowych i limitowanych ubranek dziecięcych z ręcznie malowanymi wzorami i motywami. Stawiamy na kreatywność i inspirację z otoczenia dzięki czemu każdy produkt jest oryginalny i wyjątkowy. Budując swoją markę dbamy przede wszystkim o wysoką jakość wykończenia i bezpieczeństwo dlatego współpracujemy tylko ze sprawdzonymi dostawcami materiałów z Polski posiadającymi niezbędne certyfikaty i atesty. To, co wyróżnia LullaLu spośród innych marek dostępnych na rynku, to najwyższa jakość oraz niebanalny design, który z pewnością podkreśli oryginalny styl każdego dziecka! https://www.facebook.com/LullaLuPolska pozdrawiamy LullaLu

Gość gość
Unikatowe i limitowane ubranka w temacie o używkach z allegro :D

Gość gość
A polskich napisów na ubrankach firma nie przewiduje? Słabo.