Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wazne pytanie

Prosba o informacje prawna-odebrae prawo jazdy

Polecane posty

Gość Wazne pytanie

Jezeli ktos z Was moze udzielic mi informacji to BARDZO o nia prosze : moj przyjaciel - cudzoziemiec zostal zatrzymany 2 lata temu w Polsce mjac 0.35 % alk.Odebrano mu prao jazdy na roz na calym swiecie i na 2 w Polsce. Od dzis moze jezdzic (minelu 2 lata dokladnie dzis) ale ... w wyroku mial wplacic x zl na jakas undacje ( co zrobil ) i i 500 zl mandatu do urzedu ale nie bylo podanego konta. Czy jezeli teraz bedzie jezdzil samochodem w Polsce i policja go zatrzyma moga jakos sprawdzic ze tego nie uregulowal???Czy moze czy nie jezdzic???Czy poniewaz tego nie zaplacil moga mu odebrac prawo jazdy raz jeszcze ?

Gość Wazne pytanie
powaznie pytam...

Gość prosze o odpowiedz____
.... :)

mysle, ze jesli go zlapia to sprawdza to na penwo, mojego kolege sprawdzili w holandii i siedzial znowu na kilka dni i za niezaplacone mandaty, wiec lepiej nieryzykowac

Gość prosze o odpowiedz____
ale nigdzie nie bylo napisane na jakie konto ma wplacic :o bylo podane jedynie konto tej fundacji i to zostalo uregulowane...

Gość uuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppp

Gość ja piernicezzzzzzzzzzz
to wez kobieto to pismo, na ktorym jest napisane, ze ma zaplacic iles tam tej fundacji i 500 zl do urzedu i zobacz numer telefonu, ktory jest podany na pieczatce. zadzwon i zapytaj sie o ten numer konta

Gość bardzo prosze o odpowiedz
jestem za granica i nie mam przy sobie tego dokumentu a pytanie bylo inne...

Gość ja piernicezzzzzzzzzzz
napisalam Tobie w jaki sposob zdobyc numer tego konta, bo jest to oczywiste, ze tego goscia sprawdza jakby go zatrzymali. jakbym Ci napisal, ze nie moze jezdzic zanim nie ureguluje 500 zl, to zaraz bys zalozyla topic "skad mamwziac numer konta" a tak juz masz odpowiedz na nastepne pytanie.

Gość bardzo prosze o odpowiedz
Dziekuje Ci bardzo za odpowiedz :o