Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witajcie dziewczynki.

Tetralysal... jeśli brałaś prosze wejdz !!!

Polecane posty

Generalnie mam pytanie czy gdy brałyscie ten antybiotyk współzyłyście z facetem? Wiem że on osłabia dziaalnie tabletek antykoncepcyjnych więc chyba nie warto wtedy ich brać, ale sama prezerwatywa? to male zabezpieczenie. Ja własnie 3 dni temu przestałam go brać po 4 miesiącach, w zamian biore tabletki antykoncepcyjne- yasminelle... na podtrzymanie efektow- endokrynolog mi zalecił. A wczoraj się kochałam z chłopakiem i coś nie tak było z prezerwatywą - została we mnie. I troche się boje. Niby nie pekla i ją wyjelam wraz ze sperma ale zawsze jest obawa. A jak to było u was z tymi sprawami? pozdrawiam.

nie wiem jak to jest z tetralysalem i tabletkami ale ja bralam ten antybiotyk trzy miesiace i zawsze uzywalam tylko prezerwatyw. Nie stosuje tabletek. Moze rozmiar prezerwatyw byl nieodpowiedni. Nigdy nie zdarzyla mi sie taka sytuacja. Nawet po stosunku prezerwatywa dosyc mocno powinna sie trzymac. Moze lepiej dobrac mniejsze prezerwatywy. Durex ma serie prezerwatyw nielatexowych ktore troche wezsze od standardowych.

Gość hej robaczki.
hmm. ja poprostu nie wpółzyłam gdy to bralam.

odnawiam