Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olafffffffffffffffffffffffffff

przestałem kochac moja dziewczyne-

Polecane posty

jak ja poznałem była inna.Zakochałem sie winnej kobiecie.Pełna wdzieku delikatna subtelna z wyczuciem taktu po prosu kobieca..Byla taka rok....potem poszła na studia..prywatne... Wpadła w dziwne towarzystwo zrobiła sie wulgarna zarozumiała.Teraz można z nia porozmawiać tylko o owym lakierze do paznokci ocenia ludzi przez pryzmat wygladu gardzi dziewczynami ubiarajacymi się gorzej zrobiła sie hałasliwa..nazbyt pewna siebie bezczelna..młokobieca.Jej wdzięk...i ta dziewczęcośc która tak pokochałem gdzies sie ulotniła.Czy jest szansa że bedzie taka jak kiedyś?czy zakonczyć ten zwiazek skoro wygasa uczucie?

Gość ___monika___ monika__wo2.
jakie to życie smutne ,,jak jest wiejska to niema chłopa a jak jest chłop to podpuchnięte oczy

Gość ___monika___ monika__wo2.
jakie to życie smutne ,,jak jest wiejska to niema chłopa a jak jest chłop to podpuchnięte oczy

powiedz jej to, jak ja teraz widzisz może ona nie zauważyla swojej zmiany, tylko próbuje dostosować się do otoczenia mój chłopak jak poszedł na studia, też się zmienił stał sie opryskliwy, bardziej pewny siebie, zaczepny, \"cwianiakował\" ale mu przeszło, dzięki Bogu, bo dłuzej bym tego nie zniosła

Gość a może najlepiej tak z nia
porozmaiwac ,anei głowić sie na forum?