Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ah

miesiaczka

Polecane posty

hej mam pytanko i prosze pomozcie mi dzis jest 31 dzien cyklu a ja nadal nie mam miesiaczki..i nawet nie bola mnie piersi a co miesiac bola kiedy nadchodzi miesiaczka w polowie cyklu mialam jakies brazowe plamienia ale po 4 dniach sie skonczyly.. teraz mam tak ibialy ciagliwy sluz ...w tamtym miesiacu miesiaczke dostalam w 33 dniu cyklu a zawsze dostawalam tak w 29,30 dniu cyklu ..pobolewa mie lekko brzuch na doel ale miesiaczki nie ma.. czy mam powody aby sie martwic?? i czy miesiaczka nadejdzie..dodam ze nie wspolzylam byl tylko peeting.. pozdawiam i czekam na odp

Gość agnieszkaa98a
mam identyczny problem.. własnie mialam tez takie brązowe plamienie, a teraz spoznia mi sie okres..

no ale co to moze byc??nie wiem no martwie sie troche :( ile spoznia ci sie okres??

Gość odpowiedź
Po jaką cholerę zakładasz co miesiąc podobne topiki?! Co miesiąc kobieto masz ten sam problem - nie zabezpieczasz się, a potem szukasz na forum "wróżki" która ma zgadnąć czy jesteś w ciąży czy też nie. Przespaceruj się może do gina, kup paczkę tabsów albo gumek i będzie po problemie. Naprawdę dobrze się czujesz przeżywając co miesiąc podobne rozterki?